SEO Grunderna

SEO grunderna

Vad du kommer lära dig:

Få en grundläggande förståelse för SEO på ett ställe, inklusive processen med att söka igenom och indexera webbplatser, faktorer som påverkar sökmotorrankning, val av relevanta sökord, vikten av uppdaterat innehåll, användning av ankartext och mycket mer.

Hur gör man sökordsanalys?

En kvinna som visar hur man gör sökordsanalys

Vad du kommer lära dig:

Lär dig hur du kan identifiera de sökord som din målgrupp använder när de söker på Google, YouTube och andra välkända sökmotorer. 

Innehållsoptimering och content strategi

DALL·E 2023 12 17 22.22.37 Create an image of a man with short hair wearing a green sweater and dark pants kneeling on a stack of large purple books. He is raising up a web br | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Vad du kommer lära dig:

Lär dig hur du förbättrar ditt innehåll som en SEO-expert. Upptäck exakt hur du optimerar din webbplats för on-page SEO, blir framträdande på den eftertraktade Featured Snippet-platsen och dra nytta av Semantic SEO.

Teknisk SEO

Visar en kvinna som arbetar med teknisk SEO

Vad du kommer lära dig:

Lär dig värdefulla råd och taktiker för att se till att den tekniska SEO:n på din webbplats är i toppform. Här kommer några effektiva metoder för att förbättra laddningstiden, webbplatsens struktur och crawl-budget.

6 Resurser

Länkbyggande för SEO (White-hat)

Visar en man som bygger backlinks off-page seo

Vad du kommer lära dig:

Lär dig specifika strategier som du kan använda för att bygga länkar till din webbplats, inklusive Broken Link Building, Link Bait, Evergreen Content och data-driven branschstudier.

6 Resurser

Användarsignaler (User Experience Signals)

Visar en man som läser användarsignaler

Vad du kommer lära dig:

Lär dig hur du kan förbättra prestandan på dina webbsidor genom att optimera för användarupplevelsesignaler såsom CTR, Dwell Time, sökarens avsikt och andra relevanta faktorer.

5 Resurser

SEO Verktyg

En kvinna som visar seo verktyg

Vad du kommer lära dig:

Lär dig allt om världens mest populära SEO-program, som SEMrush, Screaming Frog, Rank Math och Google-stacken. Innehåller massor av pro tips för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av varje verktyg.

Avancerade SEO Strategier

En Man som visar avancerade seo tekniker

Vad du kommer lära dig:

Det finns flera olika avancerade SEO-strategier och taktiker som kan användas för att förbättra synligheten och rankingen på sökmotorer. Dessa strategier och taktiker är utformade för att optimera webbplatser och innehåll för att attrahera mer organisk trafik och nå en högre placering i sökresultaten.

 

7 Resurser

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte