fbpx

Sökordsoptimering (SEO) är vitalt för din hemsida.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sedan 2014 har mitt fokus legat på att förbättra digital marknadsföring i Åsa genom SEO, vilket är avgörande för att skapa effektiva och kostnadseffektiva kampanjer. Jag erbjuder en rad tjänster som syftar till att stärka din närvaro online i Åsa.

Min specialitet ligger inom on-page SEO, teknisk SEO och off-page SEO. Jag genomför noggranna analyser av nyckelord, optimerar innehållet och bygger relevanta länkar med Åsa som primärt fokus.

Utöver detta besitter jag kunskap inom Google Ads och marknadsföring på sociala medier, vilket kompletterar min SEO-strategi på ett effektivt sätt för Åsa. Med en holistisk syn på digital marknadsföring strävar jag efter att maximera din synlighet och närvaro online på ett hållbart sätt.

Hur hjälper jag er?

Min expertis är designad för att passa era exakta behov och mål. Jag inleder med en grundlig analys av er nuvarande webbplats och era konkurrenter för att identifiera möjligheter till förbättring. Därefter utvecklar jag en strategi som inkluderar nyckelordsanalys, teknisk optimering och länkbyggande för att öka er synlighet och trafik.

Genom att samarbeta med mig kan ni vara trygga med att ni får en personlig och professionell service. Jag håller mig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och riktlinjerna inom SEO för att säkerställa att ni når de bästa resultaten.

Så om ni är i behov av en SEO-konsult som kan hjälpa er att maximera er närvaro online, tveka inte att kontakta mig idag. Tillsammans kan vi lyfta er webbplats till nya nivåer och öka er synlighet på webben.”

Min SEO process:

  1. Teknisk SEO och Nulägesanalys: För att förbättra er onlineplattform, börjar jag med en djupgående analys av dess nuvarande tillstånd. Målet med denna SEO-Audit är att upptäcka områden där förbättringar kan göras. Det innebär att jag kommer att utföra en teknisk utvärdering för att säkerställa att er plattform är optimerad för att synas väl i sökmotorer.

  2. Sökordsanalys: En noggrann och väl genomtänkt bedömning samt val av lämpliga söktermer är centrala aspekter av min strategiska planering. Jag ser till att noggrant välja termer som inte bara genererar trafik, utan även är relevanta för er verksamhet och era specifika mål.

  3. On-page Optimering: Vi strävar efter att förbättra titlar, meta-taggar och kärninnehållet i texten för att öka dess synlighet och relevans online. Vårt mål är att skapa unikt och engagerande material som inte bara tillfredsställer sökmotorernas krav utan även berikar läsarnas upplevelse. Genom att fokusera på originalitet och engagemang i vårt innehåll, strävar vi efter att både tillgodose tekniska algoritmer och erbjuda verkligt värde för våra besökare.

  4. Off-page Optimering: Att utveckla metoder för att skapa trovärdighet och generera länkar från externa webbplatser är avgörande för att förbättra din webbplats ranking. 

  5. Rapportering och uppföljning: Jag erbjuder kontinuerlig övervakning av framsteg och anpassning av strategin för att säkerställa optimala resultat. Det innefattar regelbundna rapporter och analyser för att hålla koll på utvecklingen.

    För att öka trafiken och försäljningen på er webbplats arbetar jag metodiskt och strategiskt genom följande steg.

SEO Specialist

Som SEO Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Varför du vill anlita Alexis.

Som en erfaren expert inom sökmotoroptimering (SEO) har jag omfattande kunskap och djup förståelse inom områden som nyckelordshantering, webbplatsoptimering och strategier för att skaffa bakåtlänkar. Jag är en mångsidig specialist som är väl rustad att möta olika utmaningar och förbättra din webbplats rangordning och synlighet för ditt företag i Åsa.

Om du väljer mig som din SEO-specialist i Åsa kan du förvänta dig att jag dedikerat optimerar din webbplats kontinuerligt för att synas bättre i sökmotorerna. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och maximera framgången för din verksamhet i Åsa.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Från och med 2014 har jag arbetat som frilansare och specialiserat mig inom SEO efter att ha avslutat min magisterexamen vid Handelshögskolan i Göteborg år 2015. Genom en tioårig period har jag förkovrat mig inom olika områden inom digital marknadsföring, dataanalys och strategisk utveckling inom flera branscher. Denna omfattande arbetsbakgrund har gett mig en bred kunskap och erfarenhet inom nämnda områden.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

I vår strävan att uppnå framgång likt våra affärsmål är samarbete med ägare, VD:ar eller marknadschefer avgörande. Genom konsekvent ökande onlineförsäljning, ibland till och med fördubblar eller tredubblar den, har jag visat min förmåga att skapa framgångsrika partnerskap. Det nära samarbetet och uppskattningen för denna relation är av stor betydelse för mig.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Jag har förmånen att kunna arbeta i en flexibel arbetsmiljö som inte är bunden till en specifik plats. Detta gör att jag kan erbjuda mina tjänster till konkurrenskraftiga priser utan att kräva långsiktiga avtal. Mitt fokus ligger på att ha nöjda kunder som väljer att fortsätta samarbeta med mig av fri vilja.

Min SEO kompetens

Optimera för sökord och sökintention

Att effektivisera webbinnehåll (On-page SEO) för sökmotorer involverar skapandet av en ny variant av texten som är särskiljande och optimerad för SEO. Fokus ligger på att bibehålla den väsentliga strukturen, längden och nyckelorden samtidigt som texten är tillräckligt unik för att undvika påföljder för duplicerat innehåll. Målsättningen är att öka textens synlighet och placering i sökmotorresultat, samtidigt som det ursprungliga budskapet bibehålls och innehållets kvalitet inte försämras.

Konkurrensanalys och stärk din auktoritet

Off-page SEO spelar en avgörande roll när det handlar om att stärka auktoriteten och synligheten för en webbplats. I mitt arbete använder jag verktyg som Google Keyword Planner och SEMrush för att analysera konkurrensen och utarbeta effektiva strategier samt hitta relevanta sökord som kan förbättra din positionering online.

KONVERTERINGSSPÅRNING

Google Tag Manager

Genom att använda en skräddarsydd spårning av mål via Google Tag Manager kan exakta mätningar utföras av din webbtrafik och konverteringar. Denna metod ger värdefulla insikter som är kritiska för att fatta informerade beslut och förbättra din marknadsföringsstrategi för att öka försäljningen.

TEKNISK SEO

Få tekniken på plats

Teknisk SEO att optimera din webbplats är av avgörande betydelse för att säkerställa att den är optimerad enligt sökmotorernas krav. Jag kommer att skapa en skräddarsydd strategi som inte bara möter, utan överträffar dina specifika mål och förväntningar. Detta kommer att ge din verksamhet en stabil teknisk grund att bygga vidare på och säkerställa en hög synlighet online.

SEO Analys

Genom att utvärdera sökmotoroptimering erhåller du en djupgående analys av din online-synlighetsstrategi. Genom att noggrant strukturera dina kampanjer och annonser kan jag förbättra hanteringen och analysen av dem, vilket resulterar i smidigare justeringar och förbättrad prestanda.

CONTENT GENERERING

Text + bild

Du kan vara trygg med att jag kommer att ta hand om alla delar av innehållet, inklusive text, bilder och videor, när det gäller alla SEO-relaterade frågor.

LÖPANDE HANTERING

SEO Strategi

Mitt syfte är att assistera dig med att framgångsrikt navigera genom den komplexa världen av sökmotoroptimering. 

Lokal SEO

Åsa

Genom att fokusera på lokal sökmotoroptimering i Åsa strävar vi efter att stärka företagens online-närvaro och öka deras synlighet i lokala sökresultat, särskilt inom Åsa-området. Vårt huvudmål är att effektivt nå ut till den relevanta målgruppen och säkerställa att företagen framträder på ett tydligt sätt online.

SEO Specialist

Som SEO konsult kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Steg 1 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Google Ads Certifierad

Som en certifierad expert inom Google Ads har jag konsekvent uppnått framgångsrika resultat för mina kunder genom att använda effektiva strategier för betal-per-klick (PPC). Dessa strategier kompletterar min omfattande erfarenhet inom sökmotoroptimering (SEO), särskilt inom lokal SEO i Åsa.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Lokal SEO Audit - Åsa (värde: 9995kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Lokal sökmotoroptimering, även känt som lokal SEO, är en strategi som syftar till att förbättra synligheten för företag i lokala sökresultat på sökmotorer som Google. Målet är att optimera företagets webbplats och onlineinnehåll för att nå användare som söker efter lokala tjänster med geografiska specifikationer, såsom ‘café i Åsa’ eller ‘bilverkstad nära mig’.

För små och medelstora företag som vill locka kunder från sitt närområde är lokal SEO av stor vikt. Strategierna för lokal SEO innefattar att optimera företagets Google My Business-profil, samla in lokala recensioner och se till att företaget har korrekt och konsekvent närvaro på lokala kataloger och karttjänster.

Jag planerar att skapa skräddarsytt innehåll som är relevant för invånarna i Åsa och anpassat efter det lokala sammanhanget. Mitt mål är att samla in kundrecensioner från Åsa och säkerställa korrekt och enhetlig NAP-information för företaget på olika onlineplattformar.

Genom att genomföra dessa åtgärder strävar jag efter att förbättra synligheten i de lokala sökresultaten för Åsa. Tack för din vägledning. Jag ser fram emot att implementera dessa strategier för att optimera lokal SEO för Åsa.

För att optimera synligheten lokalt är det avgörande för företag att prioritera SEO, vilket ökar exponeringen i sökresultaten för det specifika geografiska området. Det spelar en viktig roll för att nå potentiella kunder inom den lokala marknaden där företaget är verksamt. Genom att optimera den lokala SEO:n kan man locka relevant trafik och attrahera potentiella kunder som redan är intresserade av företagets produkter eller tjänster. Detta är särskilt betydelsefullt för små och medelstora företag med lokal närvaro eller fysiska butiker, då det kan vara avgörande för att öka försäljningen och expandera kundbasen.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Boka ett kostnadsfritt möte