Sökmotoroptimering (SEO) är vitalt om du vill uppnå långsiktig framgång med konverteringar.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sedan 2014 har jag ägnat mig åt att optimera digital marknadsföring i Falkenberg genom att fokusera på SEO. Detta är avgörande för att skapa kampanjer som är både effektiva i tid och kostnadseffektiva. Jag erbjuder en bred variation av tjänster som syftar till att stärka din digitala närvaro i Falkenberg.

Min expertis innefattar att effektivt hantera både on-page SEO, teknisk SEO och off-page SEO, med en noggrann analys av nyckelord, optimering av innehåll och länkbyggande, allt med fokus på Falkenberg.

Utöver detta har jag även kompetens inom Google Ads och annonsering på sociala medier, vilket kompletterar min SEO-strategi på ett effektivt sätt för Falkenberg.

Hur hjälper jag er?

Som en erfaren SEO-konsult, tillämpar jag en tydligt definierad process för att maximera er närvaro online. Med min expertis inom sökmotoroptimering, lägger jag stor vikt vid små detaljer för att säkerställa de bästa möjliga resultaten.

Min process involverar:

  1. Teknisk SEO och Nulägesanalys: För att förbättra er webbplats kommer jag att inleda med en noggrann undersökning av dess nuvarande tillstånd. Syftet med denna SEO-audit är att identifiera områden där förbättringar kan göras. Det innebär att jag kommer att utföra en teknisk bedömning för att säkerställa att er webbplats är optimerad för att synas i sökmotorer.

  2. Sökordsanalys: En noggrann bedömning och val av passande söktermer utgör kärnan i min strategi. Jag handplockar omsorgsfullt söktermer som inte bara genererar trafik, utan även är relevanta för er verksamhet och era specifika mål.

  3. On-page OptimeringJag arbetar med att förbättra innehållet på er webbplats för att säkerställa att det är optimerat för att synas bättre i sökmotorer. Detta innefattar att förbättra rubriker, metabeskrivningar och textinnehåll för att öka både synlighet och relevans.

  4. Off-page OptimeringJag är involverad i att utforma strategier för att etablera auktoritet och skapa länkar från externa webbplatser, vilket spelar en avgörande roll för att förbättra rankningen av er webbplats.

  5. Rapportering och uppföljning: Som en del av min tjänst erbjuder jag kontinuerlig övervakning av framsteg och anpassning av strategin för att säkerställa de bästa resultaten möjligt. Detta innefattar regelbundna rapporter och analyser för att hålla koll på utvecklingen.

    För att öka trafiken och försäljningen på er webbplats fokuserar jag på att arbeta metodiskt och strategiskt genom följande steg.

SEO Konsult

Som SEO Specialist kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Varför du vill anlita Alexis.

Som en erfaren SEO-expert har jag en bred kunskap och djup förståelse inom områden som nyckelordshantering, on-page optimering och backlink-strategier. Detta gör mig till en mångsidig specialist som är välutrustad för att möta olika utmaningar och förbättra din webbplats rangordning och synlighet i Falkenberg.

Om du väljer mig som din SEO-partner i Falkenberg kan du förvänta dig att jag dedikerat optimerar din webbplats kontinuerligt för att synas bättre i sökmotorerna. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och maximera framgången för din online-verksamhet i Falkenberg.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Sedan 2014 har jag varit aktiv som självständig entreprenör och SEO-konsult efter att ha avslutat min masterexamen vid Handelshögskolan i Göteborg 2015. Under en period på tio år har jag arbetat inom olika områden inom digital marknadsföring, dataanalys och strategiutveckling inom flera olika branscher. Mitt arbete har omfattat en bred erfarenhet och kunskap inom dessa områden.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

Jag strävar efter att uppnå samma resultat som våra affärsmål. Det är något jag ständigt bekräftar genom min förmåga att öka försäljningen online år efter år, ibland till och med fördubbla eller tredubbla den. Jag anser att ett nära samarbete med ägare, VD eller marknadschefen är avgörande för att skapa framgångsrika partnerskap och jag värdesätter detta mycket högt.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Jag har en flexibel arbetssituation som inte är begränsad till en specifik plats. Detta innebär att jag har låga fasta utgifter, vilket gör att jag kan erbjuda mina tjänster utan långsiktiga avtal och till konkurrenskraftiga priser. Jag tror att nöjda kunder är de som frivilligt väljer att fortsätta samarbeta med mig.

Min SEO kompetens

On-PAGE SEO

Optimera för sökord och sökintention

On-page SEO är en teknik som används för att optimera innehållet på din webbplats för att förbättra dess ranking i sökmotorer. Mitt uppdrag innebär att anpassa meta-taggar, rubriker och nyckelord för att öka synligheten och förbättra användarupplevelsen på din webbplats.

OFF-PAGE SEO

Konkurrensanalys och stärk din auktoritet

Off-page SEO är av stor betydelse när det kommer till att öka auktoriteten och synligheten för en webbplats. I mitt arbete använder jag verktyg som Google Keyword Planner och SEMrush för att analysera konkurrensen och hitta effektiva strategier och sökord som kan förbättra din positionering online.

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Med hjälp av en noggrant anpassad målspårning via Google Tag Manager kan jag exakt mäta din webbtrafik och konverteringar. Detta ger värdefulla insikter som är avgörande för att fatta välgrundade beslut och förbättra din marknadsföringsstrategi för att öka försäljningen.

TEKNISK SEO

Få tekniken på plats

Teknisk SEO säkerställer att din webbplats är optimerad enligt sökmotorernas krav. Jag kommer att utveckla en skräddarsydd strategi som inte bara uppfyller, utan överträffar dina specifika mål och förväntningar. Detta kommer att ge din verksamhet en stabil teknisk grund att bygga vidare på.

SEO-AUdit

SEO Analys

En utvärdering av sökmotoroptimering ger en omfattande översikt över din strategi för att synas på nätet. Genom att effektivt organisera dina kampanjer och annonser kan jag förbättra hanteringen och analysen av dem, vilket i sin tur leder till en smidigare justering och bättre prestanda.

CONTENT GENERERING

Text + bild

Du kan vara säker på att jag kommer att ta hand om alla aspekter av innehållet, inklusive text, bilder och videor, för alla SEO-relaterade ärenden.

LÖPANDE HANTERING

SEO Strategi

Jag är här för att hjälpa dig navigera genom sökmotoroptimeringsdjungeln.

Lokal SEO

Falkenberg

Lokal sökmotoroptimering i Falkenberg har som mål att förbättra företagens närvaro på internet för att öka deras synlighet i lokala sökresultat. Fokus ligger särskilt på att nå ut till målgruppen i Falkenberg-området. 

SEO Konsult

Som SEO Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Steg 1 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Google Ads Certifierad

Som en auktoriserad expert inom Google Ads har jag konsekvent levererat framgångsrika resultat för mina kunder genom att använda effektiva betal-per-klick (PPC) strategier. Dessa strategier kompletterar min omfattande erfarenhet inom SEO, särskilt när det gäller lokal SEO i Falkenberg.

Låt mig hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå och maximera din synlighet online. Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Lokal SEO Audit - Falkenberg (värde: 9995kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Lokal sökmotoroptimering, även känd som lokal SEO, är en process som syftar till att förbättra synligheten för företag i lokala sökresultat på sökmotorer som Google. Målet är att optimera företagets webbplats och online-innehåll för att rikta sig till användare som gör lokala sökningar med geografiska specifikationer, till exempel ‘café i Falkenberg’ eller ‘bilverkstad nära mig’.

Lokal SEO är särskilt viktig för små och medelstora företag som vill attrahera kunder från sitt närområde. Strategierna för lokal SEO innefattar att optimera företagets Google My Business-profil, samla in lokala recensioner och se till att företaget har korrekt och konsekvent närvaro på lokala kataloger och karttjänster.

För att optimera din närvaro på lokal SEO i Falkenberg, kan du använda liknande strategier som för Varberg och Kungsbacka. Det är viktigt att fokusera på att optimera för specifika nyckelord som är relevanta för Falkenberg och att rikta in sig på att nå kunder i Falkenberg-området. Ett sätt att göra detta är genom att skapa innehåll som är lokalorienterat och relevant för invånarna i Falkenberg.

Det kan också vara fördelaktigt att samla in kundrecensioner från kunder i Falkenberg och se till att företagets NAP-information (namn, adress, telefonnummer) är korrekt och enhetlig på olika onlineplattformar. Genom att göra dessa åtgärder kan du förbättra din synlighet i de lokala sökresultaten för Falkenberg.

Att fokusera på lokal SEO har en betydande effekt för företag eftersom det ökar exponeringen i lokala sökresultat. Det är avgörande för att nå ut till kunder inom det geografiska området där företaget är verksamt. Genom att optimera lokal SEO kan man attrahera mer relevant trafik och potentiella kunder som redan har behov av de produkter eller tjänster som företaget erbjuder. Detta är särskilt viktigt för små och medelstora företag som betjänar lokala marknader eller har fysiska butiker, då det kan vara avgörande för att öka försäljningen och expandera kundbasen.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Boka ett kostnadsfritt möte