fbpx

Vem är Alexis Piippo?

Alexis Piippo in a weddding

Digital Marknadsföringskonsult

Jag är Alexis Piippo, din förtroendeingivande partner när det kommer till att skapa digital närvaro som imponerar. Som frilansare med 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring, ehandel och affärsutveckling, är jag här för att hjälpa ditt företag att nå nya höjder.

Min Erfarenhet

Utbildad vid Handelshögskolan i Göteborg med en kandidatexamen i företagsekonomi och en master i marknadsföring och konsumtion, har jag ett djupt förstånd för vad som krävs för att lyckas online. Genom åren har jag hjälpt otaliga företag att optimera deras digitala strategier för maximal effekt.

Mitt löfte

Mitt fokus ligger på att skapa engagerande innehåll som konverterar och optimerar SEO, vilket gör ditt innehåll inte bara synligt utan också effektivt. Jag förstår vikten av en helhetssyn på marknadsföring där varje aspekt måste arbeta tillsammans för att träffa rätt i hjärtat av din målgrupp.

Vad är jag duktig på?

Sökordsoptimering (SEO)

Synliggör Din Verksamhet

Min specialitet inom SEO är skräddarsydd för e-handelsföretag och lokala företag i Varberg. Jag har en stark historik av att boosta försäljning genom integrerade SEO-strategier och har djupgående kunskaper inom populära CMS som WordPress, Craft och Shopify.

Search Engine Marketing

Google Ads & Bing Ads

Jag utformar influencer marketing-kampanjer som inte bara skapar uppmärksamhet utan som också konverterar till verklig försäljning, med en öga på både MROI och ROI. Håll dig uppdaterad med de senaste strategierna och insikterna via min blogg.

Sociala medier (Paid)

EFFEKTIV ANNONSERING

Behöver du hjälp med att finjustera dina annonser på sociala plattformar som Meta, Reddit och TikTok? Jag hjälper dig med strategi och implementation för att skapa annonseringsstrategier. Min ambition är att lyckas med en ROAS du är nöjd med!

Google Ads Professionel Certifierad

Som en Google Ads expert inom Google Professional-tjänster har jag konsekvent levererat toppresultat för mina klienter med hjälp av effektiva PPC-strategier.

Du kan vara säker på att ditt val att jobba med mig är det rätta.

Bli en av mina nöjda kunder

Oavsett om ditt företag är nytt på marknaden eller redo att skala upp, kan jag (din digitala marknadsföringsfrilansare) hjälpa dig att uppnå de dina mål. Jag ser fram emot möjligheten att få arbeta tillsammans med er på nästa projekt!

Ta steget idag

Kontakta mig, Alexis Piippo eller boka ett kalender möte med mig direkt. Det är givetvis kostnadsfritt.

Vem är Alexis Piippo?

Vem är jag? Om vi bortser från mitt arbete så är mina passioner i livet att surfa, åka skateboard och snowboard. Detta ger mig en känsla av frihet & rädsla, ger mig energi och är mentalt utvecklande.

Min hobby för täljning och svarvning är ett uttryck för min kreativitet och precision, även om det ser ut som en 5-åring gjort det. För tillfället tillverkar jag knivar och med en vän soffbord, barbord, skärbrädor och hyllplan i exklusiva ädelträ som afrikansk mahogny och valnöt.

Min VW T4 Syncro campervan är inte bara ett fordon, det är ett projekt där jag har byggt om den för att vara den perfekta följeslagaren under mina äventyr. Han heter Mossa.

Ideelt arbete - Styrelseordförande Drottning Blanka

Som styrelseordförande i min bostadsrättsförening har jag utövat ledarskap och beslutsfattande i samarbete med andra, vilket har bidragit till att förbättra vår ekonomiska ställning signifikant. Något som jag har lärt mig under de första åren av mitt bolag då vi anställde 6 personer.

Alexis Piippo sri lanka

Teamet - Farsan och jag

Alexis Piippo Digital Marknadsföringskonsult

Alexis Piippo​

Jag ser stor potential i att kombinera min passion för marknadsföring med er för kvalitet och resultat. Jag är entusiastisk över möjligheten att ansluta till ert team och bidra till att förstärka er position som en av Sveriges bästa (insert X).

Stefan | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Stefan Piippo​

Min far Stefan är delaktig i bolaget som styrelseordförande. Tillsammans driver han även ACT Institutet AB med min kära mor Graciela. Stefan arbetar på Volvo sedan 1984 där han började på "linan" som han kallar det. Nu 40 år senare är hans roll Chief Project Manager, se hans meriterande arbetslivserfarenhet på LinkedIn. #oerhörtstoltson

Boka ett kostnadsfritt möte