Sökmotoroptimering (SEO) är avgörande för att maximera din synlighet online.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sedan 2014 har jag ägnat mig åt att förbättra digital marknadsföring i Onsala genom att fokusera på SEO. Det är avgörande för att skapa effektiva och kostnadseffektiva kampanjer. Jag erbjuder en bred variation av tjänster som syftar till att stärka din digitala närvaro i Onsala.

Min expertis omfattar hantering av både on-page SEO, teknisk SEO och off-page SEO. Jag genomför noggranna nyckelordsanalyser, optimerar innehåll och bygger länkar, allt med fokus på Onsala.

Utöver detta har jag även kompetens inom Google Ads och annonsering på sociala medier, vilket kompletterar min SEO-strategi på ett effektivt sätt för Onsala.

Hur hjälper jag er?

Min process är skräddarsydd för att uppfylla era specifika behov och mål. Jag börjar med en grundlig analys av er nuvarande webbplats och konkurrenter för att identifiera möjligheter till förbättring. Sedan utvecklar jag en strategi som inkluderar nyckelordsoptimering, teknisk optimering och länkbyggande för att öka er synlighet och trafik.

Genom att arbeta med mig kan ni vara säkra på att ni får en personlig och professionell service. Jag håller mig ständigt uppdaterad med de senaste trenderna och riktlinjerna inom SEO för att säkerställa att ni får de bästa resultaten.

Så om ni letar efter en SEO-konsult som kan hjälpa er att maximera er online-närvaro, kontakta mig idag. Tillsammans kan vi ta er webbplats till nya höjder och öka er synlighet på nätet.

Min process involverar:

  1. Teknisk SEO och Nulägesanalys: För att förbättra er hemsida kommer jag att börja med en noggrann utvärdering av dess nuvarande tillstånd. Målet med denna SEO-Audit är att hitta områden där förbättringar kan göras. Det innebär att jag kommer att göra en teknisk bedömning för att säkerställa att er hemsida är optimerad för att synas i sökmotorer.

  2. Sökordsanalys: En noggrann bedömning och val av lämpliga söktermer utgör kärnan i min strategi. Jag tar hand om att noggrant välja söktermer som inte bara genererar trafik, utan också är relevanta för er verksamhet och era specifika mål.

  3. On-page Optimering: Vi fokuserar på att förbättra rubriker, metabeskrivningar och textinnehåll för att öka både synlighet och relevans. Vårt mål är att skapa unikt och engagerande innehåll som inte bara tilltalar sökmotorer, utan också ger värde för våra besökare. 

  4. Off-page Optimering: Jag är engagerad i att utveckla metoder för att etablera trovärdighet och generera länkar från externa webbplatser, vilket är avgörande för att förbättra din webbplats ranking.

  5. Rapportering och uppföljning: Jag erbjuder en kontinuerlig övervakning av framsteg och anpassning av strategin för att säkerställa bästa möjliga resultat. Det inkluderar regelbundna rapporter och analyser för att hålla koll på utvecklingen.

    För att öka trafiken och försäljningen på er webbplats arbetar jag metodiskt och strategiskt genom följande steg.

SEO Konsult

Som SEO Specialist kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Varför du vill anlita Alexis.

Som en erfaren expert inom sökmotoroptimering (SEO) har jag gedigen kunskap och en djup förståelse inom områden som hantering av nyckelord, optimering av webbsidor och strategier för att få backlinks. Detta gör mig till en mångsidig specialist som är välutrustad för att möta olika utmaningar och förbättra din webbplats rankning och synlighet för ditt företag i Onsala.

Om du väljer mig som din SEO-partner i Onsala kan du förvänta dig att jag dedikerat optimerar din webbplats kontinuerligt för att synas bättre i sökmotorerna. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och maximera framgången för din verksamhet i Onsala.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Sedan 2014 har jag varit aktiv som frilansare och SEO-expert efter att ha avslutat min magisterexamen vid Handelshögskolan i Göteborg 2015. Under en tioårsperiod har jag arbetat inom olika områden inom digital marknadsföring, dataanalys och strategiutveckling inom flera branscher. Mitt arbete har gett mig en bred erfarenhet och kunskap inom dessa områden.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

Mitt mål är att uppnå samma framgång som våra affärsmål. Det är något jag alltid bekräftar genom min förmåga att konsekvent öka försäljningen online år efter år, ibland till och med fördubbla eller tredubbla den. Jag anser att ett nära samarbete med ägare, VD eller marknadschefen är avgörande för att skapa framgångsrika partnerskap och jag uppskattar detta mycket högt.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Jag har en flexibel arbetsmiljö som inte är begränsad till en specifik plats. Det innebär att jag har låga fasta kostnader, vilket gör att jag kan erbjuda mina tjänster utan långsiktiga avtal och till konkurrenskraftiga priser. Jag tror att nöjda kunder är de som frivilligt väljer att fortsätta samarbeta med mig.

Min SEO kompetens

On-PAGE SEO

Optimera för sökord och sökintention

On-page SEO är en teknik som används för att optimera innehållet på din webbplats för att förbättra dess ranking i sökmotorer. Mitt uppdrag innebär att anpassa metataggar, rubriker och nyckelord för att öka synligheten och förbättra användarupplevelsen på din webbplats.

OFF-PAGE SEO

Konkurrensanalys och stärk din auktoritet

Off-page SEO spelar en viktig roll när det gäller att öka auktoriteten och synligheten för en webbplats. I mitt arbete använder jag verktyg som Google Keyword Planner och SEMrush för att analysera konkurrensen och hitta effektiva strategier och sökord som kan förbättra din positionering online.

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Genom att använda en noggrant anpassad spårning av mål via Google Tag Manager kan jag exakt mäta din webbtrafik och konverteringar. Detta ger värdefulla insikter som är avgörande för att fatta välgrundade beslut och förbättra din marknadsföringsstrategi för att öka försäljningen.

TEKNISK SEO

Få tekniken på plats

Teknisk SEO är avgörande för att se till att din webbplats är optimerad enligt sökmotorernas krav. Jag kommer att skapa en anpassad strategi som inte bara uppfyller, utan överträffar dina specifika mål och förväntningar. Detta kommer att ge din verksamhet en stadig teknisk grund att bygga vidare på.

SEO-AUdit

SEO Analys

En utvärdering av optimering för sökmotorer ger en omfattande översikt av din strategi för att synas online. Genom att effektivt organisera dina kampanjer och annonser kan jag förbättra hanteringen och analysen av dem, vilket i sin tur leder till en smidigare justering och bättre prestanda.

CONTENT GENERERING

Text + bild

Du kan vara trygg i vetskapen att jag kommer att hantera alla aspekter av innehållet, såsom text, bilder och videor, när det gäller alla SEO-relaterade ärenden.

LÖPANDE HANTERING

SEO Strategi

Jag finns här för att assistera dig med att navigera genom djungeln av sökmotoroptimering.

 

Lokal SEO

Onsala

Lokal sökmotoroptimering i Onsala syftar till att förstärka företagens online-närvaro och öka deras synlighet i lokala sökresultat, särskilt inom Onsala-området. Vårt fokus är att nå ut till målgruppen på ett effektivt sätt.

SEO Konsult

Som SEO Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Steg 1 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Google Ads Certifierad

Som en certifierad expert inom Google Ads har jag konsekvent uppnått framgångsrika resultat för mina kunder genom att använda effektiva strategier för betal-per-klick (PPC). Dessa strategier kompletterar min omfattande erfarenhet inom sökmotoroptimering (SEO), särskilt inom lokal SEO i Onsala.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Lokal SEO Audit - Onsala (värde: 9995kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Lokal sökmotoroptimering, även känt som lokal SEO, är en strategi som syftar till att förbättra företagens synlighet i lokala sökresultat på sökmotorer som Google. Målet är att optimera företagets webbplats och online-innehåll för att nå användare som söker efter lokala tjänster med geografiska specifikationer, exempelvis “café i Onsala” eller “bilverkstad nära mig”.

Lokal SEO är särskilt viktigt för små och medelstora företag som vill locka kunder från sitt närområde. Strategierna för lokal SEO inkluderar att optimera företagets Google My Business-profil, samla in lokala recensioner och säkerställa att företaget har korrekt och konsekvent närvaro på lokala kataloger och karttjänster.

För att maximera din närvaro på lokal SEO i Onsala, kan du tillämpa liknande strategier som för Varberg och Kungsbacka. Det är av stor betydelse att fokusera på att optimera för specifika sökord som är relevanta för Onsala och att rikta in sig på att nå kunder i Onsala-området. Ett effektivt tillvägagångssätt är att skapa innehåll som är anpassat efter det lokala sammanhanget och som är betydelsefullt för invånarna i Onsala.

Det kan även vara fördelaktigt att samla in recensioner från kunder i Onsala och att se till att företagets NAP-information (namn, adress, telefonnummer) är korrekt och enhetlig på olika onlineplattformar. Genom att vidta dessa åtgärder kan du förbättra din synlighet i de lokala sökresultaten för Onsala.

Att fokusera på SEO för att synas lokalt är mycket viktigt för företag eftersom det ökar exponeringen i sökresultaten för det specifika geografiska området. Det spelar en avgörande roll för att nå ut till potentiella kunder inom den lokala marknaden där företaget verkar. Genom att optimera den lokala SEO:n kan man locka mer relevant trafik och attrahera potentiella kunder som redan är i behov av de produkter eller tjänster som företaget erbjuder. Detta är särskilt betydelsefullt för små och medelstora företag som har en lokal närvaro eller fysiska butiker, eftersom det kan vara avgörande för att öka försäljningen och expandera kundbasen.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Boka ett kostnadsfritt möte