Maximera din synlighet online med Sökordsoptimering (SEO).

Sökmotoroptimering (SEO)

Sedan 2014 har jag fokuserat på att förbättra digital marknadsföring i Laholm genom SEO. Det är avgörande för att skapa effektiva och kostnadseffektiva kampanjer. Jag erbjuder olika tjänster för att stärka din närvaro online i Laholm.

Jag har expertis inom on-page SEO, teknisk SEO och off-page SEO. Jag utför noggranna nyckelordsanalyser, optimerar innehåll och bygger relevanta länkar med Laholm som fokus.

Utöver detta har jag kunskap inom Google Ads och marknadsföring på sociala medier, vilket kompletterar min SEO-strategi på ett effektivt sätt för Laholm.

Hur hjälper jag er?

Min process är skräddarsydd för att tillgodose era specifika behov och mål. Jag börjar med en grundlig analys av er befintliga webbplats och era konkurrenter för att identifiera möjligheter till förbättring. Därefter utarbetar jag en strategi som inkluderar nyckelordsanalys, teknisk optimering och länkbyggande för att öka er synlighet och trafik.

Genom att samarbeta med mig kan ni vara säkra på att ni får en personlig och professionell service. Jag håller mig kontinuerligt uppdaterad om de senaste trenderna och riktlinjerna inom SEO för att säkerställa att ni uppnår de bästa resultaten.

Så om ni letar efter en SEO-konsult som kan hjälpa er att maximera er närvaro online, tveka inte att kontakta mig idag. Tillsammans kan vi lyfta er webbplats till nya höjder och öka er synlighet på nätet.

Min SEO process:

  1. Teknisk SEO och Nulägesanalys: För att förbättra er webbplats kommer jag att inleda med en grundlig utvärdering av dess nuvarande tillstånd. Syftet med denna SEO-Audit är att identifiera områden där förbättringar kan göras. Det innebär att jag kommer att genomföra en teknisk bedömning för att säkerställa att er webbplats är optimerad för synlighet i sökmotorer.

  2. Sökordsanalys: En grundlig bedömning och val av lämpliga söktermer är centrala delar av min strategi. Jag ser till att noggrant välja söktermer som inte bara genererar trafik, utan också är relevanta för er verksamhet och era specifika mål.

  3. On-page Optimering: Vi strävar efter att förädla titlar, meta-taggar och textens kärninnehåll för att förstärka dess synlighet och relevans i digitala sfärer. Vår ambition är att framställa distinkt och fängslande material som inte endast möter sökmotorernas krav utan även berikar våra läsares upplevelse. Genom att satsa på originalitet och engagemang i vårt innehåll, siktar vi på att både tillfredsställa tekniska algoritmer och tillhandahålla verkligt värde för de som navigerar på vår plattform.

  4. Off-page Optimering: Jag arbetar med att utveckla metoder för att skapa trovärdighet och generera länkar från externa webbplatser, vilket är avgörande för att förbättra din webbplats ranking.

  5. Rapportering och uppföljning: Jag erbjuder en löpande övervakning av framsteg och anpassning av strategin för att säkerställa bästa möjliga resultat. Det inkluderar regelbundna rapporter och analyser för att hålla koll på utvecklingen.

    För att öka trafiken och försäljningen på er webbplats arbetar jag metodiskt och strategiskt genom följande steg.

SEO Konsult

Som SEO Specialist kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Varför du vill anlita Alexis.

Som en erfaren expert inom sökmotoroptimering (SEO) har jag omfattande kunskap och djup förståelse inom områden som nyckelordshantering, webbplatsoptimiering och strategier för att skaffa bakåtlänkar. Detta gör mig till en mångsidig specialist som är väl rustad att möta olika utmaningar och förbättra din webbplats rangordning och synlighet för ditt företag i Laholm.

Om du väljer mig som din SEO-specialist i Laholm kan du förvänta dig att jag dedikerat optimerar din webbplats kontinuerligt för att synas bättre i sökmotorerna. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och maximera framgången för din verksamhet i Laholm.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Sedan 2014 har jag varit verksam som frilansare och SEO-specialist efter att ha avslutat min magisterexamen vid Handelshögskolan i Göteborg 2015. Under en tioårsperiod har jag arbetat inom olika områden inom digital marknadsföring, dataanalys och strategiutveckling i flera branscher. Mitt arbete har gett mig bred erfarenhet och kunskap inom dessa områden.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

I vår strävan efter att uppnå framgång likt våra affärsmål är samarbetet med ägare, VD eller marknadschefen avgörande. Genom att konsekvent öka försäljningen online, ibland till och med fördubbla eller tredubbla den, har jag bevisat min förmåga att skapa framgångsrika partnerskap. Det nära samarbetet och uppskattningen för denna relation är av stor betydelse för mig.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Jag har en flexibel arbetsmiljö som inte är begränsad till en specifik plats. Det innebär att jag har låga fasta kostnader, vilket gör att jag kan erbjuda mina tjänster utan långsiktiga avtal och till konkurrenskraftiga priser. Jag tror att nöjda kunder är de som frivilligt väljer att fortsätta samarbeta med mig.

Min SEO kompetens

Optimera för sökord och sökintention

Att optimera webbinnehåll (On-page SEO) för sökmotorer innebär att skapa en ny version av texten som är distinkt och SEO-vänlig. Fokus ligger på att bevara den essentiella strukturen, längden och nyckelorden samtidigt som texten är tillräckligt unik för att undvika sanktioner för duplicerat innehåll. Målet är att förbättra textens synlighet och ranking i sökmotorresultat, samtidigt som det ursprungliga budskapet bevaras och innehållskvaliteten inte kompromissas.

Konkurrensanalys och stärk din auktoritet

Off-page SEO är av stor betydelse när det handlar om att öka auktoriteten och synligheten för en webbplats. I mitt arbete använder jag verktyg som Google Keyword Planner och SEMrush för att analysera konkurrensen och hitta effektiva strategier och sökord som kan förbättra din online positionering.

KONVERTERINGSSPÅRNING

Google Tag Manager

Genom att använda en noggrant anpassad spårning av mål via Google Tag Manager kan exakta mätningar utföras av din webbtrafik och konverteringar. Detta resulterar i värdefulla insikter som är avgörande för att fatta välgrundade beslut och förbättra din marknadsföringsstrategi för att öka försäljningen.

TEKNISK SEO

Få tekniken på plats

Teknisk SEO är av stor betydelse för att säkerställa att din webbplats är optimerad enligt kraven från sökmotorerna. Jag kommer att utforma en skräddarsydd strategi som inte bara uppfyller, utan överträffar dina specifika mål och förväntningar. Detta kommer att ge din verksamhet en stabil teknisk grund att bygga vidare på.

SEO Analys

En utvärdering av sökmotoroptimering ger en omfattande översikt av din strategi för att synas online. Genom att effektivt organisera dina kampanjer och annonser kan jag förbättra hanteringen och analysen av dem, vilket i sin tur leder till en smidigare justering och bättre prestanda.

CONTENT GENERERING

Text + bild

Du kan vara säker på att jag kommer att ta hand om alla aspekter av innehållet, inklusive text, bilder och videor, när det kommer till alla SEO-relaterade frågor.

LÖPANDE HANTERING

SEO Strategi

Jag finns här för att assistera dig med att navigera genom djungeln av sökmotoroptimering.

 

Lokal SEO

Laholm

Lokal sökmotoroptimering i Laholm syftar till att förstärka företagens närvaro online och öka deras synlighet i lokala sökresultat, främst inom Laholm-området. Vi fokuserar på att effektivt nå ut till målgruppen.

SEO Specialist

Som SEO Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Steg 1 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Google Ads Certifierad

Som en certifierad expert inom Google Ads har jag konsekvent uppnått framgångsrika resultat för mina kunder genom att använda effektiva strategier för betal-per-klick (PPC). Dessa strategier kompletterar min omfattande erfarenhet inom sökmotoroptimering (SEO), särskilt inom lokal SEO i Laholm.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Lokal SEO Audit - Laholm (värde: 9995kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Lokal sökmotoroptimering, även känd som lokal SEO, är en strategi som syftar till att förbättra företags synlighet i lokala sökresultat på sökmotorer som Google. Målet är att optimera företagets webbplats och onlineinnehåll för att nå användare som söker efter lokala tjänster med geografiska specifikationer, exempelvis ‘café i Laholm’ eller ‘bilverkstad nära mig’.

Lokal SEO är särskilt viktigt för små och medelstora företag som vill locka kunder från sitt närområde. Strategierna för lokal SEO inkluderar att optimera företagets Google My Business-profil, samla in lokala recensioner och säkerställa att företaget har korrekt och konsekvent närvaro på lokala kataloger och karttjänster.

För att maximera din närvaro på lokal SEO i Laholm, kan du applicera liknande strategier som för Varberg och Kungsbacka. Det är viktigt att fokusera på att optimera för specifika sökord som är relevanta för Onsala och att rikta in sig på att nå kunder i Laholm-området. Ett effektivt tillvägagångssätt är att skapa innehåll som är anpassat efter det lokala sammanhanget och som är betydelsefullt för invånarna i Laholm.

Det kan även vara fördelaktigt att samla in recensioner från kunder i Laholm och att se till att företagets NAP-information (namn, adress, telefonnummer) är korrekt och enhetlig på olika onlineplattformar. Genom att vidta dessa åtgärder kan du förbättra din synlighet i de lokala sökresultaten för Laholm.

Att prioritera SEO för att synas lokalt är av stor vikt för företag eftersom det ökar exponeringen i sökresultaten för det specifika geografiska området. Det spelar en avgörande roll för att nå ut till potentiella kunder inom den lokala marknaden där företaget är verksamt. Genom att optimera den lokala SEO:n kan man attrahera mer relevant trafik och locka potentiella kunder som redan är i behov av de produkter eller tjänster som företaget tillhandahåller. Detta är särskilt betydelsefullt för små och medelstora företag med lokal närvaro eller fysiska butiker, då det kan vara avgörande för att öka försäljningen och expandera kundbasen.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Boka ett kostnadsfritt möte