Sökmotoroptimering- Ett måste om du vill ha långsiktig konvertering

Sökmotoroptimering (SEO)

Sedan 2014 har jag specialiserat mig på SEO inom digital marknadsföring i Varberg, en nyckelkomponent för att skapa optimerade kampanjer som inte bara sparar tid utan även pengar. Jag tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inriktade på att stärka din digitala närvaro i Varberg.

Min expertis omfattar effektiv hantering av både on-page, off-page SEO och teknisk SEO, inkluderande noggrann nyckelordsanalys, optimering av innehåll och länkbyggande, speciellt för Varberg.

Utöver detta är jag också kompetent i hantering av Google Ads och annonsering på sociala medier, vilket effektivt kompletterar min SEO-strategi för Varberg.

Vad jag gör som SEO Specialist

Som SEO-konsult genomför jag min arbetsprocess i fem definierade steg för att maximera er digitala närvaro. Med expertis inom sökmotoroptimering lägger jag stor vikt vid detaljerna för att garantera de bästa resultaten.

Min process involverar:

  1. Teknisk SEO och Nulägesanalys: Jag inleder med en omfattande genomgång av er befintliga webbplats för att upptäcka områden som kan förbättras genom en SEO-audit. Detta inkluderar en teknisk granskning för att verifiera att er webbplats är optimerad för sökmotorer.

  2. Sökordsanalys: En detaljerad bedömning och urval av lämpliga sökord utgör grundstenen i min strategi. Jag handplockar sökord som inte enbart genererar trafik utan som också är relevanta för er verksamhet och era specifika mål.

  3. On-page Optimering: Jag utför optimering av innehållet på er webbplats för att garantera att det är anpassat för sökmotorer. Detta omfattar optimering av rubriker, metabeskrivningar och textinnehåll för att öka både synlighet och relevans.

  4. Off-page Optimering: Jag skapar strategier för att etablera auktoritet och skapa länkar från externa webbplatser, en kritisk faktor för att höja er webbplats ranking.

  5. Rapportering och Uppföljning: Avslutningsvis erbjuder jag kontinuerliga rapporter och analyser för att övervaka framsteg och ständigt anpassa strategin, vilket säkrar bästa möjliga resultat.

Genom att arbeta metodiskt och strategiskt med dessa steg, strävar jag efter att öka både trafik och försäljning för er webbplats.

SEO Specialist

Som SEO Specialist kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Varför arbeta med Alexis?

Min bakgrund ger mig en omfattande förståelse för både de strategiska och tekniska aspekterna av SEO, avgörande för framgång i digital närvaro, speciellt i Varberg. Denna insikt möjliggör att jag kan erbjuda praktiskt tillämpbara och resultatfokuserade SEO-strategier anpassade för Varberg.

Min bredd som SEO-generalist, kombinerad med djupgående kunskaper inom kritiska områden som nyckelordsforskning, on-page optimering och backlink-strategier, gör mig till en mångsidig expert. Jag är väl rustad för att hantera en mångfald av utmaningar för att förbättra din webbplats rankning och synlighet i Varberg.

Väljer du mig som din SEO-partner i Varberg, får du en engagerad specialist som kontinuerligt optimerar din webbplats för sökmotorer. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och maximera framgången för din online-verksamhet i Varberg.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Som självständig entreprenör och SEO-konsult sedan 2014, avlade jag min masterexamen vid Handelshögskolan i Göteborg 2015. Över en period av ett decennium har jag ägnat mig åt digital marknadsföring, dataanalys och strategiutveckling över flera olika branscher.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

Ert affärsmål blir mitt mål – en princip som jag gång på gång bekräftar genom min kapacitet att dubblera, eller till och med tredubbla, onlineförsäljningen år efter år. Att ha ett nära samarbete med ägare, VD eller marknadschefen är något jag högt värdesätter och anser vara en väsentlig del i framgångsrika partnerskap.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Min arbetsmodell, som inte är bunden till någon specifik plats, medför låga fasta utgifter. Detta möjliggör för mig att tillhandahålla mina tjänster utan bindningstider och till konkurrenskraftiga priser. Jag är övertygad om att nöjda kunder är de som frivilligt väljer att fortsätta samarbetet.

Min SEO kompetens

On-PAGE SEO

Optimera för sökord och sökintention

On-page SEO optimerar din webbsidas innehåll för att ranka bättre i sökmotorer. Jag justerar meta-taggar, rubriker och nyckelord för att förbättra din synlighet och användarupplevelse.

OFF-PAGE SEO

Konkurrensanalys och stärk din auktoritet

Off-page SEO är nyckeln till att stärka din webbplats auktoritet och öka synligheten. Jag använder verktyg som Google Keyword Planner och SEMrush för konkurrensanalys och för att hitta de bästa strategierna och sökorden som stärker din position online.

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Genom precist inställd målspårning med Google Tag Manager kan jag noggrant mäta din webbtrafik och konverteringar. Detta ger insikter som är avgörande för att fatta välgrundade beslut som förfinar din marknadsföringsstrategi och ökar försäljningen.

TEKNISK SEO

Få tekniken på plats

Teknisk SEO säkerställer att din webbplats är optimerad för sökmotorernas krav. Jag utformar en skräddarsydd plan som inte bara uppfyller utan överträffar dina specifika mål och förväntningar, vilket ger din verksamhet en stark teknisk grund.

SEO-AUdit

Full koll på din SEO

En SEO-audit ger fullständig översikt över din SEO-strategi. Genom att strukturera dina kampanjer och annonser optimerar jag hanteringen och analysen, vilket leder till smidigare justeringar och förbättrad prestanda.

CONTENT GENERERING

Text + bild

Du kan känna dig säker på att jag hanterar alla aspekter av innehållet, från text till bild och video, för allt inom SEO.

LÖPANDE HANTERING

Vägledning

Jag är tillgänglig för att vägleda dig genom sökmotoroptimerings-djungeln.

Lokal SEO

Varberg

Lokal SEO i Varberg fokuserar på att optimera företags webbnärvaro för att öka synligheten i lokala sökresultat, specifikt för målgruppen i Varberg-området. Detta innebär strategier för att förbättra lokala sökningar och kartlistningar, vilket är avgörande för företag som vill nå ut till lokal kundkrets.

SEO Konsult

Som SEO Expertkan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Steg 1 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Google Ads Certifierad

Som expert inom Google Ads och medlem i Google Professional Services, har jag konsekvent åstadkommit framträdande resultat för mina klienter genom effektiva betal-per-klick (PPC) strategier, vilket kompletterar min omfattande erfarenhet inom SEO, inklusive lokal SEO i Varberg.

Att välja att samarbeta med mig kommer att ge en betydande fördel för ditt företag, särskilt för att stärka din lokala närvaro i Varberg.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Lokal SEO Audit - Varberg (värde: 9995kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Lokal SEO (sökmotoroptimering) är en process som syftar till att öka synligheten för ett företag i lokala sökresultat på sökmotorer som Google. Detta görs genom att optimera företagets webbplats och online-innehåll för att rikta sig till användare som utför lokala sökningar, ofta med geografiska specifikationer, som “café i Varberg” eller “bilverkstad nära mig”.

Lokal SEO är särskilt viktigt för små och medelstora företag som vill nå och attrahera kunder från deras närområde. Strategier inom lokal SEO inkluderar att optimera företagets Google My Business-profil, samla in lokala recensioner, och säkerställa korrekt och konsekvent närvaro på lokala kataloger och karttjänster.

För att arbeta med lokal SEO i Varberg, börjar man med att optimera företagets Google My Business-profil, säkerställa korrekta och konsekventa kontaktuppgifter och använda relevanta nyckelord som är specifika för Varberg. Det inkluderar också att skapa lokalorienterat innehåll, samla in kundrecensioner och säkerställa att företagets namn, adress och telefonnummer (NAP) är konsekvent över olika onlineplattformar. Dessa åtgärder hjälper företag att ranka högre i lokala sökresultat och nå potentiella kunder i Varberg-området.

Att jobba med lokal SEO är viktigt eftersom det ökar ett företags synlighet i lokala sökresultat, vilket är avgörande för att nå kunder i det geografiska området där företaget verkar. Det hjälper till att attrahera mer relevant trafik, potentiella kunder som redan söker efter de produkter eller tjänster som företaget erbjuder i dess närhet. För små och medelstora företag, särskilt de som betjänar lokala marknader eller har fysiska butiker, är detta en kritisk faktor för att driva försäljning och öka kundbasen.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Boka ett kostnadsfritt möte