Google Ads Konsult- Kungsbacka

Optimering av annonser med Google Ads och PPC

Med min expertis inom digital annonsering kan jag erbjuda företag i Kungsbacka optimerade kampanjer som sparar både tid och pengar. Jag har en bred kunskap inom olika plattformar och kan effektivt utöka din digitala räckvidd.

Jag är specialiserad inom hanteringen av annonser på Facebook och Instagram, Google Ads (inklusive Youtube), Reddit och andra liknande plattformar. Genom att utnyttja dessa kanaler på bästa sätt kan jag hjälpa dig att navigera i den komplexa världen av digital annonsering och skräddarsy lösningar som passar just ditt företags unika behov, särskilt om du har företag i Kungsbacka.

Vad jag gör

Jag är en erfaren konsult inom Google Ads som är engagerad i att optimera och maximera dina annonser för att uppnå dina affärsmål. Som specialist inom Google Ads har jag flexibiliteten att anpassa mina tjänster efter dina specifika behov och budget.

Jag kan ta hand om allt från att:

  • Sätta upp och optimera dina annonser för geografiska och lokala områden i Kungsbacka,
  • Få till att korrekt spåra konverteringar
  • Analysera resultaten för att ge dig insikter som kan förbättra din annonsstrategi.

 

Jag har omfattande erfarenhet av alla aspekter inom Google Ads kampanjutbud.

Google Ads Konsult

Som Google Ads Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. Nedan följer ett urval av vad jag kan hjälpa er med inom Google Ads.

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Min erfarenhet & Process

DIGITAL ANALYS

Google Ads

Jag kommer att genomföra en noggrann analys av dina Google Ads för att få en djupare förståelse för dina kampanjer, annonser och resultat.

SÖKORDSANALYS

Google Keyword Planner

Jag använder Google Keyword Planner, SEMrush och andra verktyg för att identifiera de mest lämpliga sökorden för din webbplats.  

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Genom att använda korrekt spårning av konvertering kan du analysera besökarnas beteende och fatta välgrundade beslut för att förbättra din marknadsföring och försäljning.

ACTION PLAN

Affärsmål

En strategi som är anpassad efter dina affärsmål.

KONTOSTRUKTUR

Korrekt & enkel struktur

Genom att strukturera dina kampanjer, annonser och annonsgrupper på ett logiskt sätt kan du underlätta för dig själv att hitta och analysera data, genomföra ändringar samt optimera prestationen.

ANNONSER

Skapa text + bild

Du kan vara säker på att jag kommer att hantera allt när det gäller text, bild och video för dina Google-annonser.

LÖPANDE HANTERING

Kontinuerliga uppdatering

Jag är här för att ge dig support och rådgivning när det gäller Google Ads. Jag kommer att hjälpa dig att hantera och navigera genom plattformen.

AVSTÄMNING

Data Analysis

Jag värdesätter att kontinuerligt rapportera och avstämma i mitt arbete. Det är en viktig del av min roll att kunna identifiera eventuella problem och erbjuda lämpliga lösningar till er.

Google Ads Certifierad

Som en erfaren specialist inom Google Ads inom Google Professional-tjänster har jag alltid levererat framstående resultat för mina klienter genom att tillämpa effektiva PPC-strategier.

Du kan vara trygg i att du har tagit rätt beslut genom att samarbeta med mig.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Google Ads Audit (värde: 5000kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

När du använder Google Ad Manager har du möjlighet att välja olika målgrupper, intressen eller specifika webbplatser för dina annonser, för att nå ut till rätt publik. Du kan skapa skräddarsydda målgrupper baserat på demografiska uppgifter, intressen, beteenden eller geografiska platser. Dessutom kan du utnyttja Ad Managers integrerade målgruppsfunktion för att nå ut till de webbplatser eller appar som bäst passar din annonskampanj. Genom att välja rätt målgrupper, intressen eller webbplatser kan du öka sannolikheten att dina annonser når ut till rätt publik och ger önskat resultat.

För att öka möjligheten att användare återvänder till din webbplats eller app kan du dra fördel av retargeting-tekniken genom att visa annonser till användare som tidigare har besökt dig. Genom att rikta annonserna mot dessa tidigare användare kan du påminna dem om ditt varumärke, erbjuda relevanta produkter eller tjänster och skapa en känsla av kontinuitet. Retargeting ger dig möjlighet att engagera dessa användare på ett mer personligt sätt och öka sannolikheten att de genomför önskade handlingar, som att köpa en produkt, boka en tjänst eller återvända till din webbplats för mer information.

Det är svårt att ge en exakt prisuppgift för att annonsera på Google Ads eftersom kostnaden varierar beroende på olika faktorer. Faktorer som påverkar priset inkluderar konkurrensen inom den bransch du vill annonsera i, vilka sökord du vill använda och vilken geografisk målgrupp du riktar dig mot. Google Ads använder en auktionsmodell där annonsörer budar på de sökord de vill synas för. Priset bestäms av budet och annonsens kvalitet. Generellt sett kan kostnaden för att annonsera på Google Ads variera från några ören per klick till flera hundra kronor per klick. Det är viktigt att genomföra en noggrann undersökning och planering för att få en uppskattning av kostnaderna för din specifika annonskampanj.

För att skapa en Google Ads-kampanj riktad mot företag i Kungsbacka kan du följa dessa steg:

1. Skapa ett Google Ads-konto om du inte redan har ett.
2. Gå till Google Ads-kontrollpanelen och välj “Kampanjer” i menyn till vänster.
3. Klicka på “+”-knappen för att skapa en ny kampanj.
4. Välj kampanjtypen som passar ditt mål bäst, till exempel “Sökannonser” eller “Displayannonser”.
5. Ange en kampanjnamn som är relevant för din kampanj.
6. Välj dina målgruppsinställningar. Du kan ange Kungsbacka som målregion för att rikta annonserna till företag i staden.
7. Ange ditt dagliga budget och budstrategi.
8. Skapa dina annonser genom att följa instruktionerna och riktlinjerna från Google Ads.
9. Välj relevanta sökord eller intressen för din målgrupp.
10. Ange din betalningsinformation och slutför kampanjinställningarna.
11. När din kampanj har godkänts av Google Ads kommer dina annonser att börja visas för företag i Kungsbacka baserat på dina inställningar.

Kom ihåg att detta bara är en grundläggande process för att skapa en Google Ads-kampanj. Det finns många andra avancerade inställningar och funktioner som du kan utforska för att optimera din kampanj och nå önskade resultat.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

Google ads guide för ehandel 2024
Google Ads
Alexis Piippo

Fullständig Google Ads-guide för e-handel (2024)

Aldrig förr har Google Ads varit viktigare för e-handel, med förväntad annonsutgift på $60 miljarder år 2024 – upptäck hur du kan maximera din online-butiks framgång!

Boka ett kostnadsfritt möte