Google Ads Konsult- Halmstad

Annonsoptimering med Google Ads & PPC

Min expertis inom digital annonsering är din nyckel till optimerade kampanjer som sparar både tid och pengar för företag i Halmstad. Jag erbjuder ett spektrum av tjänster som effektivt kan utvidga din digitala räckvidd.

Jag är skicklig i hanteringen av Facebook- och Instagram-annonser, Google Ads (inklusive Youtube-annonser), Reddit-annonser och andra angränsande plattformar. Låt mig hjälpa dig att navigera i den digitala annonseringsvärlden med lösningar som är anpassade för just ditt företag unika behov, speciellt om har kontor i Halmstad.

Vad jag gör

Jag är en erfaren Google Ads-konsult som är dedikerad till att optimera och maximera dina annonser för att nå dina affärsmål.

Som Google Ads-specialist och specialist har jag flexibiliteten att anpassa mina tjänster efter dina specifika behov och budget. Jag kan hantera allt från:

  • Att sätta upp och optimera dina geografiska & lokala annonser I Halmstad.
  • Konverteringar spåras korrekt
  • Analysera resultaten 
  • Ge dig insikter för att förbättra din annonsstrategi.
 

Jag har erfarenhet av alla delar i Google Ads kampanjutbud:

Google Ads Konsult

Som Google Ads Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. Nedan följer ett urval av vad jag kan hjälpa er med inom Google Ads.

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Min erfarenhet & Process

DIGITAL ANALYS

Google Ads

För att analysera dina Google Ads kommer jag att ta en grundlig titt på dina kampanjer, annonser och resultat.

SÖKORDSANALYS

Google Keyword Planner

Jag arbetar med Google Keyword Planner och SEMrush med flera verktyg för att hitta rätt sökord för din hemsida.

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Med korrekt konverteringsspårning kan du analysera beteendet hos dina besökare och ta informerade beslut för att förbättra din marknadsföring och försäljning. 

ACTION PLAN

Affärsmål

En handlingsplan som är synkroniserad med dina affärsmål.

KONTOSTRUKTUR

Korrekt & enkel struktur

Genom att organisera dina kampanjer, annonsgrupper och annonser på ett logiskt sätt blir det enklare att hitta och analysera data, göra ändringar och optimera prestationen. 

ANNONSER

Skapa text + bild

Du kan vara trygg i att jag kommer att ta hand om allt när det kommer till text, bild och video för dina Google-annonser.

LÖPANDE HANTERING

Kontinuerliga uppdatering

Jag är här för att hjälpa dig med att hantera och ge dig vägledning när det kommer till Google Ads.

AVSTÄMNING

Data Analysis

Kontinuerlig rapportering och avstämning är en viktig del av mitt arbete. Jag är alltid beredd att identifiera problem och erbjuda lösningar till er.

Google Ads Certifierad

Som en expert inom Google Ads inom Google Professional-tjänster har jag alltid levererat toppresultat för mina klienter genom att använda effektiva PPC-strategier. Du kan vara trygg i att ditt val att arbeta med mig är rätt.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Google Ads Audit (värde: 5000kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

När du använder Google Ad Manager kan du välja målgrupper, intressen eller specifika webbplatser för dina annonser för att nå rätt publik. Du kan skapa anpassade målgrupper baserat på demografiska data, intressen, beteenden eller geografiska platser. Dessutom kan du använda Ad Managers målgruppsintegration för att nå ut till specifika webbplatser eller appar som passar bäst för din annonskampanj. Genom att välja rätt målgrupper, intressen eller webbplatser kan du öka chanserna att dina annonser når rätt publik och ger önskat resultat.

Genom att visa annonser till användare som tidigare har besökt din webbplats eller använt din app kan du dra nytta av retargeting-tekniken för att öka chansen att de återvänder. Genom att rikta in annonserna mot dessa tidigare användare kan du påminna dem om ditt varumärke, erbjuda relevanta produkter eller tjänster och skapa en känsla av kontinuitet. Genom att använda retargeting kan du engagera dessa användare på ett mer personligt sätt och öka chansen att de genomför önskade handlingar, som att köpa en produkt, boka en tjänst eller återvända till din webbplats för mer information.

Det är svårt att ge ett exakt pris på att annonsera på Google Ads eftersom kostnaden varierar beroende på olika faktorer. Några av dessa faktorer inkluderar konkurrensen i den bransch du vill annonsera i, vilka sökord du vill använda och vilken geografisk målgrupp du riktar dig mot. Google Ads använder sig av en auktionsmodell där annonsörer budar på de sökord de vill synas för. Priset bestäms av budet och kvaliteten på annonsen. Generellt sett kan kostnaden för att annonsera på Google Ads variera från några ören per klick till flera hundra kronor per klick. Det är viktigt att göra en noggrann undersökning och planering för att få en uppskattning av kostnaderna för din specifika annonskampanj.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

Google ads guide för ehandel 2024
Google Ads
Alexis Piippo

Fullständig Google Ads-guide för e-handel (2024)

Aldrig förr har Google Ads varit viktigare för e-handel, med förväntad annonsutgift på $60 miljarder år 2024 – upptäck hur du kan maximera din online-butiks framgång!

Boka ett kostnadsfritt möte