Sociala Medier - Konsult

social media marketing | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Annonsera på Meta

Konverteringsoptimerad
Annonsering

Min expertis inom digital annonsering kan hjälpa dig att optimera dina kampanjer och spara både tid och pengar. Jag erbjuder en rad olika tjänster som effektivt kan öka din räckvidd. Min kompetens omfattar Facebook/Instagram-annonser, Google Ads (inklusive Youtube-annonser), Reddit-annonser och andra relaterade tjänster.

Meta Ads - Konsult

Som Meta Ads Specialist kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Nedan följer ett urval av vad jag kan hjälpa er med inom Google Ads.

Alexis Piippo buss mossa with surfboard

Betald annonsering på sociala medier!

Välkommen till mina konsult-tjänster inom digital marknadsföring som hjälper dig att uppnå dina affärsmål med strategisk och målinriktad annonsering i sociala medier. Som din personliga konsult inom sociala medier, e-handel och marknadsföring, är mitt mål att optimera din digitala närvaro och skapa kampanjer som är både effektiva och kostnadseffektiva.

Vi erbjuder skräddarsydda Facebook Ads och Instagram Ads som är utformade för att nå din specifika målgrupp och generera engagemang. Vi tar hänsyn till din bransch, dina mål och dina konkurrenter för att skapa effektiva kampanjer som ger en hög avkastning på investeringen.

Förfina din marknadsföring med influencer-samarbeten och användargenererat innehåll som förstärker ditt varumärke och skapar autenticitet:

TikTok Ads

Förnyar din marknadsföring med kreativa och trendiga TikTok-kampanjer för viral spridning:

Reddit Ads Annonsering

Som en expert på Reddit Ads, erbjuder jag specialiserad kunskap för att navigera denna unika plattform:

Mina andra tjänster - Marknadsföringskonsult

Som en erfaren marknadsföringskonsult, beskriver mina kunder mig som en mångsidig problemlösare med specialistkompetens inom följande områden:

Sökordsoptimering (SEO)

Mitt mål är att skapa en SEO-strategi som skräddarsys för ditt företag, och som lyfter din webbplats till toppen av sökresultaten.

 • Upptäck nycklarna till topprankningar på Google och Bing
 • Få insikter om hur SEO kan transformera ditt digitala fotavtryck

Förstärk Din Webbnärvaro

Google Ads

Jag erbjuder expertis inom Google Ads för att optimera din PPC-annonsering och säkerställa att ditt budskap når rätt publik.

 • Utforska hur lönsam PPC-annonsering kan accelerera din affärs tillväxt
 • Lär dig hur rätt Google Ads-strategier kan öka din konverteringsfrekvens

Maximerad Pay-Per-Click Effektivitet

Influencer Marketing

Utveckla din influencer marketing-strategi för att skapa äkta förbindelser och driva engagemang med hjälp av data-drivna insikter.

 • Fördjupa dig i influencer marketing och dess påverkan på varumärkesautenticitet
 • Lär dig att bygga strategier som förbinder ditt varumärke med relevanta influencers

Autentiskt Engagemang Genom Influencers

Digital Strategi

Jag bistår med omfattande planering och implementering av digitala strategier som gör ditt varumärke redo för framtiden.

 • Maximera din digitala potential med innovativa strategier
 • Planera och genomför digitala kampanjer som stärker ditt varumärkesposition

Framtidsorienterad Marknadsplanering

WARLOCK

En gratis influencer databas jag byggde med min far under pandemin 2020. Har ej uppdaterats sen 2021.

Filtrera din sökning med Market, Plattform och relevanta KPI.

Varför anlita Alexis?

Erfarenheten och insikten som jag erbjuder sträcker sig över både det strategiska och det operativa – en fusion som säkerställer att din verksamhet inte bara överlever utan blomstrar. Mitt engagemang är roten till en djupgående förståelse av de utmaningar och möjligheter som din affärsverksamhet står inför, med en handlingsplan som är både genomtänkt och resultatdriven.

Som din konsult är jag en mångsidig problemlösare, redo att ta sig an utmaningar med en kombination av bred översikt och specialiserad kunskap. Detta innebär att jag kan tillföra ett värde som går utöver konventionella lösningar och som är anpassade till just dina behov.

I samarbete med mig får du en partner som är engagerad i ditt företags framgång, en som är insiktsfull och resultatfokuserad med målet att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar och bidra till långsiktig framgång.

Och om du undrar över de tillfälliga detaljerna som kan dyka upp längs vägen, så kan du vara säker på att jag har både verktygen och agiliteten att hantera dem – precis som de ramar som håller samman en stark bild.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Sedan jag startade min bana som egen företagare och konsult 2014 och erhöll min masternivåexamen från Handelshögskolan i Göteborg 2015, har jag ägnat ett decennium åt att förfina min expertis inom digital marknadsföring. Min resa har lett mig genom mångfacetterade branscher där jag har format strategier som är både innovativa och effektiva.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

Ditt mål är mitt mål, och tillsammans skapar vi en väg framåt som är både mätbar och framgångsrik. Min bakgrund vittnar om framgångar där jag har fördubblat och till och med tredubblat onlineförsäljning. Det handlar om en tillit som byggs över tid och erfarenheter som gör att vi kan nå nya höjder tillsammans.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Mitt arbete är inte bundet av geografiska gränser eller dyra overheadkostnader, vilket möjliggör erbjudanden som är lika flexibla som de är konkurrenskraftiga. Jag strävar efter att erbjuda tjänster som levererar mer värde än vad de kostar, och det är en princip som mina kunder värderar högt – och en anledning till att de stannar kvar.

Alexis Piippo Digital Marknadsföringskonsult

Låt mig stärka ditt marknadsföringsteam!

Utnyttja den fulla potentialen hos ditt marknadsföringsteam med våra tjänster för digital marknadsföring!

Att driva en framgångsrik marknadsföringskampanj kan vara en utmaning, men med min expertis och mitt stöd kan vi hjälpa ditt team att uppnå resultat. Mina tjänster omfattar bland annat projektledning, Facebook-annonser och SEO. Vi arbetar inte bara för dig, vi arbetar med dig. 

Ta kontakt med mig för att diskutera möjligheterna redan idag!

Meta Pixel och Convertion API (CAPI)

Vi förstår vikten av att spåra och analysera resultat, och därför erbjuder vi tjänster för att sätta upp Meta Pixel & CAPI på din hemsida. Meta Pixel ger dig möjlighet att spåra och analysera användarbeteende, vilket i sin tur hjälper dig att förbättra dina kampanjer och få mer värde för dina marknadsföringskronor.

Vi använder den insamlade data från Meta Pixel för att kontinuerligt förbättra och optimera dina kampanjer. Genom att analysera användarbeteende och konverteringsdata kan vi justera dina annonser och strategier för att maximera avkastningen på investeringen och säkerställa att dina kampanjer alltid presterar på toppnivå.
MEta pixel and CAPI visual represenation
meta ads pixel & capi visalusering

Resultatdrivna Strategier för Ditt Företags Framgång

Som din pålitliga sociala medie konsult min främsta prioritet att erbjuda resultatinriktade lösningar som passar dina unika behov. Genom att kombinera våra expertkunskaper inom performance marketing, paid ads och innovativa marknadsföringsstrategier kommer vi att arbeta tillsammans för att uppnå dina affärsmål och maximera din avkastning på investeringen.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Meta Ads Audit (värde: 4997kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga frågor och svar

Digital marknadsföring, eller online-marknadsföring, är en form av marknadsföring som utnyttjar digitala kanaler och teknologier för att nå ut till och engagera en målgrupp. Digital marknadsföring omfattar en rad olika aktiviteter, inklusive sökmotormarknadsföring (SEO och SEM), sociala medier-marknadsföring, e-postmarknadsföring, innehållsmarknadsföring, influencer-marknadsföring, mobilmarknadsföring, videomarknadsföring och mycket mer.

En av de stora fördelarna med digital marknadsföring är att det ger möjlighet att mäta och analysera resultat och effektivitet i realtid. Detta gör det möjligt att justera och optimera marknadsföringsstrategin i realtid för att bättre nå och engagera målgruppen.

Digital marknadsföring har blivit alltmer viktigt för företag och organisationer som vill nå ut till en bredare publik och öka sin synlighet på nätet. Detta beror på att allt fler människor använder digitala kanaler för att söka information och konsumera innehåll, vilket gör att digitala kanaler har blivit en central plats för marknadsföring och reklam.

För att annonsera på Meta-plattformen (som inkluderar Facebook och Instagram) kan du följa dessa steg:

 1. Skapa ett företagskonto på Facebook Business Manager. Detta ger dig tillgång till annonseringsverktygen och möjligheten att skapa annonser på Meta-plattformen.

 2. Välj din målgrupp. Facebook Business Manager har ett brett utbud av målgruppsverktyg som gör det möjligt för dig att rikta in dig på specifika demografiska grupper, beteenden och intressen.

 3. Skapa din annons. Du kan välja mellan olika annonsformat, inklusive bild-, video-, karusell-, samling-, dynamiska och interaktiva annonser. Du kan också välja var du vill visa din annons, till exempel i Facebook-flödet, Instagram Stories eller på Facebook Messenger.

 4. Ställ in ditt budget och annonseringsperiod. Du kan ställa in ett dagligt eller totalt budgetbelopp för din annonskampanj, och välja hur länge du vill att din annons ska visas.

 5. Följ upp och mät dina resultat. Facebook Business Manager ger dig tillgång till detaljerade resultatrapporter som gör det möjligt för dig att analysera hur din annons presterade och hur du kan förbättra din annonseringsstrategi framöver.

Det är viktigt att notera att Meta-plattformen kontinuerligt uppdaterar sina annonseringsverktyg och regler, så det är en god idé att hålla dig uppdaterad på de senaste förändringarna för att optimera dina annonseringssatsningar.

För att annonsera på Reddit kan du följa dessa steg:

 1. Skapa ett Reddit Ads-konto. Detta ger dig tillgång till annonseringsverktygen och möjligheten att skapa annonser på Reddit-nätverket.

 2. Välj din målgrupp. Reddit Ads har ett brett utbud av målgruppsverktyg som gör det möjligt för dig att rikta in dig på specifika subreddits, användarintressen och geografiska områden.

 3. Skapa din annons. Du kan välja mellan olika annonsformat, inklusive bild- och textannonser. Du kan också välja var du vill visa din annons, till exempel på specifika subreddits eller på Reddit-hemsidan.

 4. Ställ in ditt bud och annonseringsperiod. Du kan ställa in ett dagligt eller totalt budbelopp för din annonskampanj, och välja hur länge du vill att din annons ska visas.

 5. Följ upp och mät dina resultat. Reddit Ads ger dig tillgång till detaljerade resultatrapporter som gör det möjligt för dig att analysera hur din annons presterade och hur du kan förbättra din annonseringsstrategi framöver.

Det är viktigt att notera att Reddit Ads kontinuerligt uppdaterar sina annonseringsverktyg och regler, så det är en god idé att hålla dig uppdaterad på de senaste förändringarna för att optimera dina annonseringssatsningar.

För att annonsera på TikTok kan du följa dessa steg:

 1. Skapa ett TikTok Ads-konto. Detta ger dig tillgång till annonseringsverktygen och möjligheten att skapa annonser på TikTok-nätverket.

 2. Välj din målgrupp. TikTok Ads har ett brett utbud av målgruppsverktyg som gör det möjligt för dig att rikta in dig på specifika demografiska grupper, beteenden och intressen.

 3. Skapa din annons. Du kan välja mellan olika annonsformat, inklusive bild-, video- och sponsrade hashtags-annonser. Du kan också välja var du vill visa din annons, till exempel på specifika hashtags eller på användares “For You”-sida.

 4. Ställ in ditt bud och annonseringsperiod. Du kan ställa in ett dagligt eller totalt budbelopp för din annonskampanj, och välja hur länge du vill att din annons ska visas.

 5. Följ upp och mät dina resultat. TikTok Ads ger dig tillgång till detaljerade resultatrapporter som gör det möjligt för dig att analysera hur din annons presterade och hur du kan förbättra din annonseringsstrategi framöver.

Det är viktigt att notera att TikTok Ads kontinuerligt uppdaterar sina annonseringsverktyg och regler, så det är en god idé att hålla dig uppdaterad på de senaste förändringarna för att optimera dina annonseringssatsningar.

För att annonsera på Snapchat kan du följa dessa steg:

 1. Skapa ett Snapchat Ads-konto. Detta ger dig tillgång till annonseringsverktygen och möjligheten att skapa annonser på Snapchat-nätverket.

 2. Välj din målgrupp. Snapchat Ads har olika målgruppsverktyg som gör det möjligt för dig att rikta in dig på specifika demografiska grupper, beteenden och intressen.

 3. Skapa din annons. Du kan välja mellan olika annonsformat, inklusive bild-, video- och filt-annonser. Du kan också välja var du vill visa din annons, till exempel på Snapchat Discover-sidan eller mellan användares Snaps.

 4. Ställ in ditt bud och annonseringsperiod. Du kan ställa in ett dagligt eller totalt budbelopp för din annonskampanj, och välja hur länge du vill att din annons ska visas.

 5. Följ upp och mät dina resultat. Snapchat Ads ger dig tillgång till detaljerade resultatrapporter som gör det möjligt för dig att analysera hur din annons presterade och hur du kan förbättra din annonseringsstrategi framöver.

Det är viktigt att notera att Snapchat Ads kontinuerligt uppdaterar sina annonseringsverktyg och regler, så det är en god idé att hålla dig uppdaterad på de senaste förändringarna för att optimera dina annonseringssatsningar.

Bloggartiklar - Meta Ads, Reddit Ads med mera

Boka ett kostnadsfritt möte