fbpx

Frilans - SEO, SEM & Sociala Medier

Frilansar med SEO, SEM & konverteringsoptimering

Som Digital Marknadsföringskonsult kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. Nedan följer ett urval av mina tjänster.

Varför arbeta med Alexis?

Min bakgrund ger mig en unik förståelse för både de strategiska och operativa aspekterna av hur det är att bedriva en affärsverksamhet.  Detta innebär att jag kan erbjuda insikter och lösningar som är direkt tillämpliga, praktiska och resultatinriktade.

Min förmåga att agera som en generalist som kan lösa en mängd utmaningar, samtidigt som jag har en djup kunskap inom specifika områden, gör mig till en mångsidig och värdefull resurs för ditt företag.

Med mig får du en engagerad, insiktsfull och resultatorienterad partner som alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar och bidra till din affärssuccé.

 

PS. det finns tillfällen där vi alla ramlar av på vägen. Något jag gör ofta som ni ser på bilden

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet & kunskap

Egen företagare & konsult sedan 2014 och tog min masterexamen från Handelshögskolan i Göteborg 2015. I 10 års tid har jag arbetat med digital marknadsföring, tracking och strategi i flera olika branscher.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

Att ni lyckas med ert affärsmål är mitt mål. Det är enkel matematik och jag har ett proven track reckord med att dubbla och trippla onlineförsäljning per år. Jag gillar att samarbeta nära med ägare, vd eller marknadschef.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Då jag arbetar platsoberoende har jag låga fasta kostnader, erbjuder tjänster utan bindningstider och kan ta ett konkurrenskraftigt pris. Nöjda kunder stannar 🙂

Vilka frilanstjänster behöver du hjälp med?

Sökordsoptimering (SEO)

Jag optimerar din webbplats för sökmotorer för att säkerställa hög ranking.

Hur rankar du högst på Google & Bing?

Google Ads

Behöver du öka effektiviteten i din PPC-reklam på Google Ads? Jag är här för att assistera dig på varje steg.

lönsam ANNONSERING – GOOGLE ADS

Sociala Medier (Paid)

Undrar du hur man annonserar på Meta, TikTok eller Reddit? Jag guidar dig i digital annonsering för att förbättra din ROAS, POAS och ROI.

effektiv annonsering – sociala medier

Influencer Marketing

Skapa en omfattande influencer-marketing strategi och automatisera processen. Använd datadrivna metoder för att välja rätt influencer.

Ta reda på mer om influencer marketing

Digital Strategi

Jag erbjuder allt från research och planering till implementering. Du får en digital marknadsplan komplett med en konkret handlingsplan, med stöd hela vägen eller råd för att skala upp digitalt.

Börja din digitala framgångsresa idag!

WARLOCK

En gratis influencer-databas skapad med min far under 2020. Uppdaterades senast 2021.

Filtrera din sökning med Market, Plattform och relevanta KPI.

Min typ av flow 😉

01. Uppstart & Planering

Jag anpassar vår digitala marknadsföringsstrategi efter ditt företags mål, målgrupp och utmaningar.

02. Onboarding

Min onboarding är effektiv och interaktiv. Samlar ert material, sätter upp program och skapar målinriktade kampanjer. Jag guidar er genom varje steg!

03. Implementering

Jag genomför projektet metodiskt: projektplanering, anpassar strategier och säkerställer måluppfyllelse.

04. Utveckling och avstämning

Utvecklingen sker kontinuerligt och vi håller regelbundna avstämningar för att säkerställa framsteg och anpassning efter era behov.

Vad säger mina kunder?

Google Ads Professionel Certifierad

Som expert på Google Ads inom Google Professional Services har jag ständigt uppnått framstående resultat för klienter genom skicklig PPC-strategiimplementering.

Välj att samarbeta med mig för bevisad framgång i dina Google Ads-ambitioner.

Vill du höra mer?

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Sökordsoptimering är viktigt eftersom det hjälper din webbplats att ranka högre i sökmotorresultaten, vilket ökar synligheten och lockar mer relevant trafik till din webbplats.

Google Ads är en plattform för onlineannonsering. PPC (Pay-Per-Click) är en modell där annonsörer betalar per klick på sina annonser. SEM (Search Engine Marketing) omfattar betalda sökmotorkampanjer som Google Ads.

I datadriven influencer marknadsföring analyserar man influencers prestandadata, ofta erhållen genom kommunikation med influencern, för att optimera kampanjer och målgruppsengagemang.

För att annonsera på sociala medier, skapa målgruppsinriktade annonser, välj lämpliga plattformar, sätt en budget, designa engagerande innehåll och analysera resultaten för att optimera kampanjen.

En digital strategi är en plan som omfattar användningen av digital teknik och medier för att uppnå specifika affärsmål. Den innefattar metoder för marknadsföring, försäljning, kundengagemang och andra verksamhetsområden där digitala plattformar och verktyg kan utnyttjas för att förbättra prestanda och konkurrenskraft.

Boka ett kostnadsfritt möte