Vikten av att förstå kundresan i er digitala strategi

Med en omfattande bakgrund inom e-handel och digitala strategier, erbjuder jag en helhetssyn på digital marknadsföring. Min masterexamen i marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg ger mig en solid grund för att förstå och tillämpa de mest effektiva teknikerna och metoderna som driver digital tillväxt och innovation.

Med en djup kompetens i att sköta annonsering på Facebook, Instagram, Google Ads inkluderande annonser på YouTube, samt Reddit och andra relevanta kanaler, står jag redo att föra ditt varumärke framåt med anpassade digitala marknadsföringsstrategier.

Vad jag gör

Som en erfaren konsult inom digital marknadsföring, är jag expert på att utveckla omfattande digitala strategier som omfattar allt från e-handel till mångfacetterad onlineannonsering. Jag kombinerar djupgående kunskap från min akademiska utbildning med praktisk erfarenhet för att skapa anpassade lösningar som ökar din digitala närvaro och stärker ditt varumärke.

I mitt serviceutbud ingår:

 • Sökmotoroptimering (SEO)
 • Google Ads & Bing Ads (SEM)
 • Sociala Medier 
 • Influencer Marketing
 • Webbutveckling

 

Min målsättning är att leverera mätbara resultat som speglar din affärs vision och tillväxtmål.

Digital Strateg

Som digital marknadsföringskonsult kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Digital Strateg

Kunderna jag jobbar med ser mig som en mångsidig problemlösare och expertinom följande tjänster.

Sökordsoptimering (SEO)

Jag optimerar din webbplats för sökmotorer för att säkerställa hög ranking.

Hur rankar du högst på Google & Bing?

Google Ads

Behöver du öka effektiviteten i din PPC-reklam på Google Ads? Jag är här för att assistera dig på varje steg.

lönsam ANNONSERING – GOOGLE ADS

Sociala Medier (Paid)

Undrar du hur man annonserar på Meta, TikTok eller Reddit? Jag guidar dig i digital annonsering för att förbättra din ROAS, POAS och ROI.

effektiv annonsering – sociala medier

Min typ av flow 😉

01. Inledande strategi och planläggning

Vår digitala marknadsföringsplan skräddarsys för att möta ditt företags specifika målsättningar, din unika målgrupp och de särskilda utmaningar du står inför.

02. Integrationsprocess

Vår onboardingprocess är designad för att vara både effektiv och engagerande. Vi kompilerar ert material, konfigurerar programvaror och utformar kampanjer med fokus på era mål. Ni får stöd genom varje del av processen!

03. Genomförande

Projektet drivs med en metodisk precision, från den initiala planeringsfasen till anpassning av strategier, med det yttersta målet att säkerställa att era mål uppnås.

04. Fortlöpande utveckling och uppföljning

Vi engagerar oss i en ständig utvecklingsprocess och genomför återkommande uppföljningar för att garantera kontinuerliga framsteg och att anpassa våra insatser efter era växlande behov.

Google Ads Certifierad

Med min expertis inom Google Ads som en del av Google Professional Services har jag konsekvent uppnått framstående resultat för mina klienter genom att implementera effektiva betal-per-klick (PPC) strategier.

Du kan känna dig försäkrad om att ditt beslut att samarbeta med mig kommer att vara fördelaktigt för ditt företag.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri webbanalys (värde: 5000kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

En digital strategi är en plan som utformas för att hjälpa ett företag att uppnå specifika mål genom digitala kanaler som sociala medier, sökmotorer, företagets webbplats och andra online-plattformar. Här är några nyckelelement i en digital strategi:

 1. Mål och syfte: Tydligt definiera vad företaget vill uppnå genom digitala medier, som att öka varumärkesmedvetenheten, generera leads, eller förbättra kundtjänsten.

 2. Målgruppsanalys: Förstå vem företagets målgrupp är, deras beteenden, preferenser och behov.

 3. Kanalstrategi: Välja de mest effektiva digitala kanalerna för att nå målgruppen, vilket kan inkludera sociala medier, e-postmarknadsföring, PPC-reklam och SEO.

 4. Innehållsstrategi: Utveckla en plan för att skapa och distribuera relevant och engagerande innehåll som lockar och behåller målgruppen.

 5. Sökmotoroptimering (SEO): Optimering av webbplatsen och innehållet för att förbättra synligheten i sökmotorernas organiska sökresultat.

 6. Dataanalys och mätning: Använda verktyg som Google Analytics för att spåra och analysera webbtrafik, användarbeteenden och kampanjresultat, vilket gör det möjligt att mäta framgång och göra datadrivna justeringar i strategin.

 7. Teknologi och verktyg: Implementera rätt digitala verktyg och teknologier för att effektivisera och automatisera marknadsföringsprocesser.

 8. Säkerhet och efterlevnad: Se till att digitala aktiviteter följer lagar och bestämmelser gällande dataskydd och integritet.

En effektiv digital strategi bör vara flexibel och kunna anpassas efter förändringar i marknaden, teknologi och kundbeteenden. Det är viktigt att strategin är integrerad och sammanhängande över alla digitala kanaler för att uppnå de bästa resultaten.

Att ha en digital strategi är avgörande i dagens snabbt föränderliga digitala landskap av flera skäl:

 1. Målriktad inriktning: En digital strategi hjälper till att säkerställa att alla dina digitala insatser är inriktade på specifika, mätbara mål. Detta innebär att dina aktiviteter online är fokuserade och ger ett bättre avkastning på investeringen.

 2. Bättre förståelse för din målgrupp: Genom att utveckla en digital strategi kan du få en djupare insikt i din målgrupps beteenden, preferenser och behov. Detta underlättar skapandet av mer relevanta och engagerande innehåll och kampanjer.

 3. Konkurrensfördel: Med en väl genomtänkt digital strategi kan du ligga steget före konkurrenterna. Detta inkluderar att vara uppdaterad med de senaste digitala trenderna och teknikerna.

 4. Resurseffektivitet: En tydlig strategi hjälper till att fördela resurser (tid, pengar, personal) mer effektivt. Du kan undvika slöseri med resurser på ineffektiva kanaler eller taktiker.

 5. Anpassningsförmåga: I en digital värld som ständigt förändras, ger en digital strategi dig en ram för att snabbt anpassa dig till nya trender, teknologier och kundbeteenden.

 6. Mätbarhet och analys: Digital marknadsföring erbjuder fördelen av detaljerad spårning och mätning av kampanjprestanda. En digital strategi inkluderar metoder för att kontinuerligt övervaka och utvärdera dessa data för att optimera framtida insatser.

 7. Helhetsbild av din närvaro online: En strategi hjälper dig att integrera alla dina digitala kanaler och aktiviteter. Detta skapar en enhetlig och sammanhängande online-närvaro som förstärker ditt varumärkes budskap och värden.

 8. Långsiktig framgång: Genom att investera i en solid digital strategi lägger du grunden för hållbar tillväxt och långsiktig framgång i en allt mer digital värld.

Sammanfattningsvis, en digital strategi är inte bara viktig för att överleva i den digitala eran, utan också för att blomstra och uppnå konkreta affärsmål.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

Boka ett kostnadsfritt möte