Google Ads Konsult- Särö & Kullavik

Öka din PPC-trafik med Google Ads

Med min kompetens inom digitala annonser kan jag erbjuda företag i Särö & Kullavik optimerade kampanjer som sparar både tid och pengar. Jag har omfattande kunskap om olika plattformar och kan hjälpa till att öka din digitala närvaro på ett effektivt sätt.

Jag är specialiserad på att hantera annonser på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Google Ads (inklusive Youtube), Reddit och liknande kanaler. Genom att använda dessa kanaler på bästa sätt kan jag hjälpa dig att navigera genom den komplexa världen av digital annonsering och skapa skräddarsydda lösningar som passar ditt företags specifika behov, särskilt om du har verksamhet i Särö & Kullavik.

Vad jag gör

Som en erfaren expert inom Google Ads är jag passionerad om att optimera och maximera dina annonser för att uppnå dina affärsmål. Jag strävar efter att skräddarsy mina tjänster för att passa dina specifika behov och budget.

Jag erbjuder en omfattande lista av tjänster för dig.

  • Ett exempel är att jag kan hjälpa dig att sätta upp och optimera annonser för geografiska och lokala områden i Särö & Kullavik.
  • Dessutom är jag kunnig när det kommer till korrekt spårning av konverteringar.
  • Genom att analysera resultaten kan jag ge dig värdefulla insikter som kan förbättra din annonsstrategi.

Låt mig ta hand om dina Google Ads-behov och hjälpa dig att nå dina mål på bästa möjliga sätt.

Google Ads Konsult

Som Google Ads Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. Nedan följer ett urval av vad jag kan hjälpa er med inom Google Ads.

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Min erfarenhet & Process

DIGITAL ANALYS

Google Ads

Jag kommer att utföra en grundlig analys av dina Google Ads för att få en mer ingående förståelse för dina kampanjer, annonser och prestationer.

SÖKORDSANALYS

Google Keyword Planner

Jag använder olika verktyg som Google Keyword Planner, SEMrush och liknande för att optimera sökorden på din webbplats. Syftet är att hitta de mest relevanta sökorden för din webbplats.

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Genom att noggrant övervaka konverteringar kan du analysera hur besökare agerar och fatta välgrundade beslut för att förbättra dina marknadsförings- och försäljningsstrategier.

ACTION PLAN

Affärsmål

En skräddarsydd strategi för att uppnå dina affärsmål är precis vad du behöver. Vi kommer att skräddarsy den efter dina specifika behov för att säkerställa framgång.

KONTOSTRUKTUR

Korrekt & enkel struktur

Genom att organisera dina kampanjer, annonser och annonsgrupper på ett systematiskt sätt kan du underlätta för dig själv att hitta och analysera data, genomföra förändringar samt förbättra resultaten.

ANNONSER

Skapa text + bild

Du kan vara trygg i vetskapen att jag kommer att ta hand om allt angående text, bilder och videor för dina Google-annonser.

LÖPANDE HANTERING

Kontinuerliga uppdatering

Jag är här för att erbjuda min expertis och vägledning inom Google Ads. Mitt syfte är att underlätta för dig att använda och utforska plattformen på ett unikt sätt.

AVSTÄMNING

Data Analysis

Jag anser att regelbunden rapportering och samarbete i min roll på jobbet är avgörande. Det är en viktig del av mitt ansvar att kunna identifiera eventuella svårigheter och presentera lämpliga förslag till dig för deras lösning.

Google Ads Certifierad Konsult

Som en kunnig specialist inom Google Ads har jag även flera auktoriserade certifikat. Du kan vara säker på att du har fattat rätt beslut genom att samarbeta med mig.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Google Ads Audit (värde: 5000kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Denna fråga berör hur man ställer in och hanterar budgetar för kampanjer i Google Ads. Det inkluderar förståelse för dagliga budgetar, kostnad per klick (CPC), och hur budgeten påverkar annonsvisningar och klick.

Google Ads erbjuder olika matchningstyper för sökord: bred matchning, frasmatchning och exakt matchning. Varje typ påverkar hur annonser matchar användares sökfrågor, vilket är viktigt för att optimera kampanjeffektivitet och nå rätt publik.

För lokala företag finns det effektiva sätt att optimera Google Ads. En strategi är att rikta in sig geografiskt för att nå kunder i det området. Det är också viktigt att använda lokala nyckelord i annonskopior och inkludera lokal information som adress och telefonnummer. En annan metod är att integrera Google My Business för att öka synligheten i lokala sökningar.

För att skapa en effektiv reklamkampanj i Google Ads för Särö & Kullavik, bör du fokusera på en specifik geografisk riktning som endast omfattar dessa områden. Använd sökord som är relevanta och specifika för invånarna i Särö & Kullavik. Skapa anpassade annonser som riktar sig till den lokala publiken och framhäver unika erbjudanden eller tjänster som finns tillgängliga i Särö & Kullavik. Se till att ha dedikerade landningssidor som är skräddarsydda för Särö & Kullavik-publiken. Dessutom kan du dra nytta av integrationen med Google My Business för att stärka din online-närvaro på lokal nivå. Var noga med att undvika att kopiera eller omskriva texten, men behåll samma struktur, textlängd och viktiga sökord.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

Google ads guide för ehandel 2024
Google Ads
Alexis Piippo

Fullständig Google Ads-guide för e-handel (2024)

Aldrig förr har Google Ads varit viktigare för e-handel, med förväntad annonsutgift på $60 miljarder år 2024 – upptäck hur du kan maximera din online-butiks framgång!

Boka ett kostnadsfritt möte