SEO Konsult - Kungsbacka

Sökmotoroptimering (SEO) är en nödvändighet om du vill uppnå hållbar konvertering.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sedan 2014 har jag specialiserat mig på att optimera digital marknadsföring i Kungsbacka genom SEO. Detta är en avgörande faktor för att skapa kampanjer som är både tids- och kostnadseffektiva. Jag erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som syftar till att stärka din digitala närvaro i Kungsbacka.

Min expertis omfattar effektiv hantering av både on-page och off-page SEO, inklusive noggrann analys av nyckelord, optimering av innehåll och länkbyggande, med fokus på Kungsbacka.

Förutom detta har jag också kompetens inom Google Ads och annonsering på sociala medier, vilket kompletterar min SEO-strategi för Kungsbacka på ett effektivt sätt.

Hur hjälper jag er?

Som en erfaren konsult inom SEO, genomför jag en väldefinierad process för att maximera er digitala närvaro. Med min expertis inom sökmotoroptimering lägger jag stort fokus på detaljerna för att garantera de bästa resultaten.

Min process involverar:

  1. Teknisk SEO och Nulägesanalys: Jag börjar med en grundlig undersökning av er nuvarande webbplats för att hitta områden som kan förbättras genom en SEO-Audit. Detta innebär att jag kommer att genomföra en teknisk bedömning för att säkerställa att er webbplats är optimerad för sökmotorer.

  2. Sökordsanalys: En noggrann utvärdering och val av lämpliga sökord är kärnan i min strategi. Jag väljer noggrant ut sökord som inte bara genererar trafik, utan som också är relevanta för er verksamhet och era specifika mål.

  3. On-page Optimering: Jag arbetar med att förbättra innehållet på er webbplats för att säkerställa att det är optimerat för sökmotorer. Detta inkluderar att optimera rubriker, metabeskrivningar och textinnehåll för att öka både synlighet och relevans.

  4. Off-page Optimering: Jag arbetar med att utveckla taktiker för att etablera auktoritet och generera länkar från externa webbplatser, vilket är en avgörande faktor för att förbättra er webbplats ranking.

  5. Rapportering och Uppföljning: Slutligen erbjuder jag kontinuerlig övervakning av framsteg och anpassning av strategin för att säkerställa bästa möjliga resultat. Detta inkluderar regelbundna rapporter och analyser för att hålla koll på utvecklingen.

För att uppnå ökad trafik och försäljning på er webbplats, fokuserar jag på att arbeta metodiskt och strategiskt genom följande steg. 

SEO Konsult

Som SEO Konsult kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Företag som jag arbetat med 2016-2024

Varför du vill anlita Alexis.

Som SEO-generalist har jag en bred kompetens som kombineras med djupgående kunskaper inom områden som nyckelordsforskning, on-page optimering och backlink-strategier. Detta gör mig till en mångsidig expert som är väl utrustad för att hantera olika utmaningar för att förbättra din webbplats rankning och synlighet i Kungsbacka.

Om du väljer mig som din SEO-partner i Kungsbacka kan du förvänta dig en dedikerad specialist som kontinuerligt optimerar din webbplats för sökmotorer. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och maximera framgången för din online-verksamhet i Kungsbacka.

icons 10 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

10 års erfarenhet

Jag har varit verksam som självständig entreprenör och SEO-konsult sedan 2014, efter att jag avslutade min masterexamen vid Handelshögskolan i Göteborg år 2015. Under en tioårsperiod har jag ägnat mig åt olika områden inom digital marknadsföring, dataanalys och strategiutveckling inom flera olika branscher.

icons 11 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Din tillväxt i fokus

Jag strävar efter att uppnå detsamma som våra affärsmål - en princip som jag ständigt bekräftar genom min förmåga att öka onlineförsäljningen år efter år, ibland till och med fördubbla eller tredubbla den. Jag anser att ett nära samarbete med ägare, VD eller marknadschefen är avgörande för att skapa framgångsrika partnerskap och värderar det högt.

icons 12 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Nöjda kunder

Jag har en flexibel arbetsmodell som inte är bunden till en specifik plats, vilket innebär att jag har låga fasta kostnader. Detta gör att jag kan erbjuda mina tjänster utan bindningstider och till konkurrenskraftiga priser. Jag tror att kunder som är nöjda är de som frivilligt väljer att fortsätta samarbeta med mig.

Min SEO kompetens

On-PAGE SEO

Optimera för sökord och sökintention

On-page SEO är en metod för att optimera innehållet på din webbsida för att förbättra dess ranking i sökmotorer. Jag arbetar med att anpassa meta-taggar, rubriker och nyckelord för att öka synligheten och förbättra användarupplevelsen på din webbplats.

OFF-PAGE SEO

Konkurrensanalys och stärk din auktoritet

Off-page SEO är viktigt för att öka webbplatsens auktoritet och synlighet. Jag använder verktyg som Google Keyword Planner och SEMrush för att analysera konkurrensen och hitta effektiva strategier och sökord för att förbättra din online-positionering. 

MÅLSPÅRNING

Google Tag Manager

Med en noggrant konfigurerad målspårning genom Google Tag Manager kan jag exakt mäta din webbtrafik och konverteringar. Detta ger värdefulla insikter som är avgörande för att fatta välgrundade beslut och förbättra din marknadsföringsstrategi för att öka försäljningen.

TEKNISK SEO

Få tekniken på plats

Teknisk sökmotoroptimering (SEO) garanterar att din webbplats är optimerad enligt sökmotorernas krav. Jag kommer att skapa en anpassad strategi som inte bara uppfyller, utan överträffar dina specifika mål och förväntningar. Detta kommer att ge din verksamhet en stark teknisk grund att stå på.

SEO-AUdit

SEO Analys

En SEO-utvärdering ger en heltäckande översikt över din SEO-strategi. Genom att organisera dina kampanjer och annonser på ett optimalt sätt kan jag förbättra hanteringen och analysen, vilket resulterar i smidigare justeringar och en ökad prestanda.

CONTENT GENERERING

Text + bild

Du kan vara trygg i att jag tar hand om alla delar av innehållet, inklusive text, bild och video, för alla SEO-relaterade ärenden.

LÖPANDE HANTERING

SEO Strategi

Jag står till tjänst för att guida dig genom djungeln av sökmotoroptimering.

Lokal SEO

Kungsbacka

Lokal sökmotoroptimering i Kungsbacka har fokus på att förbättra företags närvaro på webben för att öka synligheten i lokala sökresultat, särskilt riktat mot målgruppen i Kungsbacka-området. 

SEO Konsult

Som SEO Expert kan jag hjälpa dig strategi, implementation och utvärdering. 

Steg 1 | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Google Ads Certifierad

Som en certifierad Google Ads-expert har jag konsekvent uppnått framgångsrika resultat för mina kunder genom effektiva betal-per-klick (PPC) strategier. Detta kompletterar min omfattande erfarenhet inom SEO och särskilt lokal SEO i Kungsbacka.

Låt mig hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå och maximera din synlighet online. Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vad säger mina kunder?

Få en kostnadsfri Lokal SEO Audit - Kungsbacka (värde: 9995kr)

Jag ser fram emot möjligheten att connecta och se vad jag kan hjälpa dig med.

Boka kalendermöte med mig

Eller fyll i formuläret​

Vanliga Frågor & Svar

Lokal sökmotoroptimering, även känd som lokal SEO, är en process som syftar till att öka synligheten för företag i lokala sökresultat på sökmotorer som Google. Målet är att optimera företagets webbplats och online-innehåll för att rikta sig till användare som gör lokala sökningar med geografiska specifikationer, till exempel “café i Kungsbacka” eller “bilverkstad nära mig”.

Lokal SEO är särskilt viktig för små och medelstora företag som vill attrahera kunder från sitt närområde. Strategierna för lokal SEO innefattar att optimera företagets Google My Business-profil, samla in lokala recensioner och se till att företaget har korrekt och konsekvent närvaro på lokala kataloger och karttjänster.

För att optimera din närvaro på lokal SEO i Kungsbacka, kan du använda liknande strategier som för Varberg. Det är viktigt att fokusera på att optimera för specifika nyckelord som är relevanta för Kungsbacka och att rikta in sig på att nå kunder i Kungsbacka-området. Ett sätt att göra detta är genom att skapa innehåll som är lokalorienterat och relevant för invånarna i Kungsbacka. Det kan också vara fördelaktigt att samla in kundrecensioner från kunder i Kungsbacka och se till att företagets NAP-information (namn, adress, telefonnummer) är korrekt och enhetlig på olika onlineplattformar. Genom att göra dessa åtgärder kan du förbättra din synlighet i de lokala sökresultaten.

Att fokusera på lokal SEO har en stor betydelse för företag eftersom det ökar synligheten i lokala sökresultat. Det är avgörande för att nå ut till kunder i det geografiska området där företaget verkar. Genom att optimera lokal SEO kan man locka mer relevant trafik och potentiella kunder som redan är i behov av de produkter eller tjänster som företaget erbjuder. Detta är särskilt viktigt för små och medelstora företag som betjänar lokala marknader eller har fysiska butiker, då det kan vara en avgörande faktor för att öka försäljningen och utöka kundbasen.

Bloggartiklar - SEO & SEM med mera

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Boka ett kostnadsfritt möte