SEO Audit ehandel: Laundry Society 2021

Kundcase: Laundry Society – Förvandling genom SEO och Innehållsstrategi

Introduktion:

Laundry Society, en framstående leverantör av premiumtvättmedel, samarbetade med mig som frilans för att öka sin online närvaro och förbättra sin organiska trafik i en högst konkurrensutsatt marknad.

Utmaningen:

Trots ett starkt varumärke och högkvalitativa produkter kämpade Laundry Society med att nå ut till sin målgrupp digitalt. Deras utmaning låg i att sticka ut i sökmotorernas resultat och locka till sig relevant trafik.

Lösningen:

Vår lösning inleddes med en detaljerad SEO-audit som avslöjade flera områden för förbättring. Vi levererade en komplett Action Plan samt implementerade On-Page SEO åt kund. Vi utarbetade och implementerade en omfattande strategi som omfattade:

  • Innehållsstrategi: Skapandet av engagerande och optimerat innehåll som talar till både kunder och sökmotorer.
  • Teknisk SEO: Förbättringar av webbplatsens infrastruktur för att säkerställa snabb laddningstid och en mobilvänlig upplevelse.
  • On-page SEO: Optimering av titlar, metataggar och produktbeskrivningar för att förbättra synligheten och relevansen.
  • Link Building: En strategisk approach för att skapa högkvalitativa bakåtlänkar och förbättra webbplatsens auktoritet.

Resultatet:

Den organiska trafiken för Laundry Society ökade från i genomsnitt 102 användare till 337 användare per månad (efter 12 månader), vilket är en imponerande ökning på 230.39%. Denna betydande tillväxt i trafik är ett bevis på effektiviteten hos de genomförda SEO-åtgärderna och innehållsstrategierna.

Kundens Feedback:

Laundry Society har uttryckt stor uppskattning för den märkbara skillnaden i deras online närvaro och den ökning av trafiken som vår byrå har genererat.

Avslutning:

Laundry Society’s framgångshistoria är ett tydligt exempel på hur en välplanerad och genomförd SEO-strategi kan leda till mätbara resultat. Vill du också se din affärs online närvaro blomstra? Kontakta oss för att starta din transformation.

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte