Homezan – Meta Ads & ehandel

Strategisk Meta Ads Annonsering för Homezan.se (Pågående projekt)

Introduktion om Homezan:

Homezan är ett svenskt företag som erbjuder ett heltäckande koncept inom möbel- och inredningsbranschen. Deras huvudmål är att skapa unika och funktionella möbler av högsta kvalitet. De strävar efter att ha full kontroll över hela processen, från design och produktion till försäljning och leverans till kund.

Unikt för Homezan är att de flesta av våra möbler och produkter är designade av dem själva och tillverkade för hand av deras skickliga möbelsnickare. De erbjuder våra produkter exklusivt genom egen webbutik och för att ge en personlig touch levererar de ofta möblerna direkt till deras kunders hem.

Utmaningen:

Homezan utmaning är att hitta en lönsam och skalbar annonseringsmaskin på Meta Ads.

Lösningen:

Mitt uppdrag är att:

  • Skapa Målinriktade Kampanjer: Utveckla skräddarsydda kampanjer för Meta Ads. Vi börjar med en klassisk TOF-MOF-BOF tratt. Vi optiomerar budgeten högre upp i tratten samt att fånga konverteringar mot varm trafik längre ner i tratten. All copy och content görs även av mig.
  • Optimera för Performance: Genomgående analysera och finjustera kampanjerna för att säkerställa att varje krona spenderades effektivt.
  • Influencer Marketing: Starta igång deras Influencer-program.
  • Strategisk Partner: Jag bistår med strategi för att kunna skala resterande ehandelsverksamhet. Vi går över SEM & SEO samt email marketing för att kunna ta hand om nya intresserad trafik som ännu inte är redo att konvertera.

Resultatet:

Här ser vi en ROAS på 452% de senaste 6 månaderna.Homezan meta ads annonsering | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

 

Feedback från kund:

Vi är extremt nöjda med vårt samarbete med Alexis. Hans strukturerade och effektiva arbetssätt, kombinerat med hans förmåga att agera som en utmärkt strategisk bollplank, har varit ovärderlig för oss på Homezan. Alexis är inte bara tydlig i projektets startfas, utan hjälper oss också att fokusera på vår marknadsstrategi med en konkret handlingsplan. Dessutom är hans flexibilitet och prismodell som frilansare idealisk för våra behov, speciellt när vi behöver utöka vår användning av hans tjänster. Vi rekommenderar varmt Alexis till alla som söker en pålitlig och insiktsfull partner.

Jerry Friberg, Homezan

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte