nordstan

E-sport med TropSe @ Nordstan 1 – 4 November

Hur vi på tropSe finansierade vårt egna event med hjälp av influencer marketing

Dags för höstlovsevent mitt på Nordstan med TropSe & Co 1-4 november.

TropSe är ett svenskt E-sportsbolag som fokuserar på tävlingsinriktad FIFA18. De jobbar med att skapa ligor och turneringar för proffsspelare och gaming-events för sin målgrupp. De driver också ett E-sportslag med tre FIFA18 proffs och har 13 influencers som är signade i deras nätverk med cirka 650 000 följare.

På Nordstan blir det fullt upp med FIFA-profilerna Justekeles, Blanco, GGfrolle, Ollelito, Jewanderz, Ozzard, Cactufee, Zuno och Olle McDulle som ställer upp för spel och är redo för utmaningar.

-Tanken är att man ska kunna spela både med sina kompisar och mot den egna favorit-youtubern, vi har även tänkt på föräldrar och målsmän så det kommer finnas plats för dem att vila medan allt det roliga pågår,säger Alexis Piippo, grundare TropSe.

På scenen ställer Youtube-gänget upp med show i pauserna. Varje dag under eventet kan man vara med i en stor FIFA18-turnering samt en Rocket League-turnering, där man turnerar tillsammans med en kompis och kan vinna fina priser.

– Det här är inte en E-sports tävling, utan ett gaming/Youtube event där målet kommer vara att träffas, hänga, spela TV-spel och ha det riktigt, riktigt roligt, säger Alexis Piippo.

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte