Alexis Piippo föreläser om esport dustin expo 2017

Dustin Expo – Globen Arena 2017

Hur Dustin Expo ökade engagemang med 250st esport & gaming intresserade tillsammans med Alexis Piippo Event.

Alexis Piippo och event marketingKunden

Dustin Expo på Ericsson Globe i Stockholm är en årlig IT-mässa. Den här händelsen visar den senaste tekniken och prylarna och samlar cirka 80 av de bästa företagen inom branschen under tre spännande dagar. De första två dagarna är inriktade på företag, medan den tredje dagen fokuserar på konsumenter. Som besökare får du möjlighet att delta i produkt- och tjänstepresentationer och demonstrationer, samt inspirerande föreläsningar. Ditt uppdrag är att skriva om texten på ett sätt som inte verkar kopierad eller parafraserad. Du bör behålla samma struktur, textlängd och viktiga nyckelord.

Utmaningen

Dustin Expo har samarbetat med oss tidigare på flera events och de ville locka esport & gaming intresserad målgrupp till Globen. De tog kontakt med oss och bad oss skapa ett FIFA event tillsammans med en influencer marketing kampanj.

17504292 1661261020836781 5563215119470146799 o | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

Lösningen

Det bästa sättet att göra det var att använda influencer-marknadsföring och samarbeta med FIFA-streamers och YouTubers. Vi föreslog att de skulle samarbeta med Jewanderz, GGfrolle och Olle McDulle. Alexis Piippo hade också en föreläsning om eSport och gaming.

Alexis Piippo och event marketing

 

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte