Coompanion Halland – Meta Ads föreläsning

Introduktion:

Coompanion är en organisation som fokuserar på kooperativt företagande och att lösa samhällsutmaningar genom samverkan och entreprenörskap. De erbjuder kostnadsfri rådgivning, information och inspiration för de som vill förverkliga en affärsidé tillsammans. Coompanion är experter inom sitt område och har kunskaper och resurser för att hjälpa entreprenörer att starta och utveckla kooperativa företag.

Under föreläsningen introducerade jag begreppet meta ads och förklarade hur det kunde användas för att skapa effektiva kampanjer inom digital marknadsföring. Jag gick igenom olika strategier och metoder för att skapa engagerande och konverterande annonser. Dessutom gav jag en genomgång av meta ads manager, en plattform som användes för att skapa och hantera kampanjer inom meta ads. Jag gav också insikt i hur man kunde använda meta ads för att maximera försäljningen inom e-handel och gav konkreta exempel på framgångsrika kampanjer.

Kundens Recension:

Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att anlita Alexis som Meta Ads expert när det kommer till att föreläsa för oss. Jag rekommenderar starkt att anlita Alexis som Meta Ads expert. Hans kunskap och dedikation till att hjälpa sina kunder att nå sina mål är enastående. Med Alexis vid din sida kan du vara säker på att du får professionell och effektiv rådgivning för att ta din annonsering till nästa nivå.

Avslutning:

Tack för att du tagit dig tid att läsa igenom denna information! Om du är intresserad av att boka mig för en föreläsning, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att få möjligheten att dela med mig av min kunskap och erfarenhet till er och ge er en inspirerande och lärorik upplevelse. För att boka mig som föreläsare, vänligen kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från er och diskutera hur jag kan anpassa min föreläsning för att passa era behov och mål.

 

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte