FUTBOLIST x BORASLEGEND FIFA20 CLUB

Futbolist x Boraslegend FIFA20 Club

Futbolist logo | Digital Marknadsföring, SEO, SEM BORASLEGEND | Digital Marknadsföring, SEO, SEM

The Client

Som en professionell esportspelare hade Ivan ‘Boraslegend’ Lapanje etablerat sig som en av de bästa FIFA-spelarna i världen. Med flera turneringsvinster och ett starkt online-uttryck hade Ivan skapat en stor grupp fans som beundrade hans färdigheter och karismatiska personlighet. Att vara en fri agent under sommaren 2019 innebar att Ivan var öppen för att utforska nya möjligheter och överväga erbjudanden från olika esportorganisationer. Denna period av osäkerhet och förväntan väckte både spänning och en känsla av iver hos Ivan, då han noggrant vägde sina alternativ och sökte efter den perfekta matchningen för sina tävlingsambitioner. Med sin osvikliga talang och bevisade meritlista var det bara en tidsfråga innan Ivan skulle hitta ett nytt hem och fortsätta att göra avtryck inom den konkurrensinriktade spelvärlden.

The Challenge

En klubb som delar liknande värderingar och mål som Ivan ‘Boraslegend’ Lapanje för hans FIFA 20-karriär är F2Tekkz eSports Club. F2Tekkz är en professionell eSports-organisation som fokuserar på FIFA-spel och har en stark betoning på skicklighet, strategi och konkurrenskraftig spelstil. De har ett dedikerat lag av spelare som strävar efter excellens i spelet och är engagerade i att uppnå framgång i turneringar och ligor. Att ansluta sig till F2Tekkz skulle ge Ivan möjligheten att vara en del av en gemenskap av likasinnade individer som delar hans passion för FIFA och är drivna att tävla på högsta nivå.

The Solution

Futbolist, grundat 2017, har snabbt blivit känt som en av de bästa eSport-organisationerna i Turkiet och den internationella spelvärlden. Med en imponerande trupp av talangfulla spelare har de uppnått många segrar och säkrat sin plats i olika prestigefyllda turneringar. Futbolists engagemang för excellens, professionalitet och strategiskt spel har inte bara tjänat dem en lojal fanbas, utan även attraherat partnerskap med framstående sponsorer och varumärken. Medan de fortsätter att dominera spelindustrin är Futbolist fortfarande engagerade i att odla och utveckla talangfulla spelare, genom att ge dem nödvändiga resurser och stöd för att nå sin fulla potential.Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

Boka ett kostnadsfritt möte