Warlock
Influencer Finder Tool

tiktok | Digital Marknadsföring

WARLOCK
Influencer Finder Tool

HITTA DIN INFLUENCER för din nästa marknadsföringskampanj genom vår influencer-databas.

Filtrera din sökning med Market, Plattform och relevanta KPI.

Fler av våra tjänster

Influencer Marketing

Data driven marknadsföring är nyckeln till framgång
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Strategisk Marknadsplan

Projektplanering för kampanjhantering

Digital Projektplanering

Hur når du ditt mål?
Läs mer

Sökordsoptimering SEO

Hur rankar du högt på Google?

Sökordsoptimering SEO

Skapa en långsiktigt organisk intäkt!
Läs mer

Digital Annonsering

På Google Ads & Meta Ads

Paid Ads Meta & Google Ads

Optimera digitala kampanjer
Läs mer

kontakta oss

Din Guide till Influencer Marketing med en Gratis Databas

Influencer Marketing är framtiden för att nå ut till din målgrupp. Vårt fokus ligger på att använda data för att skapa en strategi som är anpassad efter just din önskade målgrupp. Genom att använda kraften av influencer marketing och User Generated Content, ser vi till att ditt varumärkesbudskap når rätt personer vid rätt tidpunkt, vilket leder till ökat engagemang och konverteringar.

Gratis Influencer Databas

Hitta Rätt Influencers för Ditt Varumärke Vi erbjuder en gratis influencer databas som hjälper dig att hitta de bästa influencerna för ditt varumärke. Detta gör det enkelt att söka och jämföra influencers inom olika nischer och geografiska områden. Detta sparar tid och resurser samtidigt som det ökar chansen att hitta rätt influencers för din marknadsföringskampanj.

Data Driven Influencer Marketing

Mät och Förbättra Resultaten Vi tror på att använda data driven influencer marketing för att säkerställa att din marknadsföringskampanj ger bästa möjliga avkastning på din investering. Genom att analysera data från tidigare kampanjer och marknadstrender kan vi förutsäga vilka influencer-strategier som fungerar bäst för ditt varumärke och anpassa våra rekommendationer därefter.

Hur man använder Influencer Marketing med Meta Ads

Kombinera Styrkorna För att maximera effekten av din marknadsföringskampanj kan du kombinera influencer marketing med meta ads. Meta ads är annonser som visas på sociala medier och sökmotorer och som är baserade på användarens tidigare sökningar och intressen. Genom att kombinera influencer marketing med meta ads kan du nå en ännu större målgrupp och öka sannolikheten för att ditt budskap når de personer som är mest intresserade av ditt varumärke.

Sammanfattning

Influencer marketing är en kraftfull strategi för att nå din målgrupp och öka engagemanget kring ditt varumärke. Genom att använda en gratis influencer databas, data driven influencer marketing och kombinera influencer marketing med meta ads kan du maximera din marknadsföringskampanjs effektivitet och få bästa möjliga resultat.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas med din nästa influencer marketing-kampanj.

Låt oss stärka ditt marknadsföringsteam!

Utnyttja den fulla potentialen hos ditt marknadsföringsteam med våra tjänster för digital marknadsföring!

Att driva en framgångsrik marknadsföringskampanj kan vara en utmaning, men med vår expertis och vårt stöd kan vi hjälpa ditt team att uppnå resultat. Våra tjänster omfattar bland annat projektledning, Facebook-annonser och SEO. Vi arbetar inte bara för dig, vi arbetar med dig. 

Ta kontakt med oss för att diskutera möjligheterna redan idag!

 

+46 709 743778

info@tropse.com

 

Vad våra kunder säger

Dustin Mikaela Nyberg
Nordic Project Coordinator.
Alexis hjälpte oss att nå en svåråtkomlig målgrupp inom esportvärlden under Black Friday och ökade vår synlighet med 172%. Vi rekommenderar Alexis till den som vill träffa rätt med sina Influencer Marketing kampanjer.
Ekaterina Bakhbava
Acer Manager
Alexis är en extremt kunnig expert inom digital marknadsföring. Han hjälpte oss att öka vår varumärkesexponering med 500 000 visningar och generera försäljning av vår nylanserade produkt med en ROAS som vi är mycket nöjda med. Vi rekommenderar starkt att arbeta med Alexis inom digital marknadsföring!
Mars Nordics/SNICKERS
Marketing Manager
It was great to work with tropSe, all we had to do was to provide a brief and one week later we had a ready-made project to go for SNICKERS.”
Previous
Next

FAQ's Gratis influencer databas

Enligt data från tropSe, en plattform som kopplar samman influencers med varumärken, kan influencerpriserna variera beroende på antalet följare och engagemangsgrad. För influencers med cirka 1000 följare och en engagemangsgrad på 15%, är det genomsnittliga priset för ett sponsrat inlägg mellan 150 och 500 SEK, medan en story kostar mellan 150 och 200 SEK. Å andra sidan, för influencers med cirka 5000 följare och en engagemangsgrad på 10%, kan priset för ett sponsrat inlägg vara mellan 1000 och 1500 SEK, medan en story kostar mellan 250 och 350 SEK. Det är dock viktigt att komma ihåg att dessa priser kan variera beroende på olika faktorer som bransch, influencerens popularitet och varumärkets krav.

Det är svårt att säga vem som är Sveriges största influencer eftersom det beror på hur man mäter “störst”. Men några av de mest populära influencerna i Sverige är bland annat Bianca Ingrosso, Therese Lindgren, och Felix “PewDiePie” Kjellberg. Dessa influencers har en stor följarskara på sociala medier och har påverkat många människors liv och beteenden. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns många duktiga och inflytelserika personer inom olika branscher som också påverkar människors liv och handlingar.

Det finns flera sätt att hitta influencers gratis. En av de enklaste metoderna är att använda sociala medieplattformar som Instagram, Twitter och YouTube för att söka efter personer eller profiler som är relevanta för ditt varumärke eller din produkt.

Det enklaste sättet att hitta influencers gratis är att använda tropSe egna Influencer databas.

Du kan också använda sökmotorer som Google för att hitta bloggar och webbplatser som är relevanta för din bransch. Det är också en bra idé att leta efter grupper och samhällen på sociala medieplattformar där influencer-marknadsföring diskuteras. Slutligen kan du överväga att använda influencer-marknadsföringsplattformar som har en databas med influencers som du kan samarbeta med.