Digital marknadsföring - vi hjälper företag öka sin försäljning genom SEO, influencer marketing och paid ads

Om oss

Hej, jag är Alexis Piippo, en digital marknadsförare med över 9 års erfarenhet inom området. Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi och masterexamen i marknadsföring och konsumtion från Handelshögskolan i Göteborg, och jag är stolt över att vara grundare av en framgångsrik digital marknadsföringsbyrå.

Min resa började med en enkel idé om att skapa de största e-sportligorna i Norden. Den misslyckades dock. Men jag tror att misslyckande inte är slutgiltigt och att det är en språngbräda till framgång.

Med min passion för digital marknadsföring startade jag min karriär inom detta område och arbetade hårt för att etablera mig som en professionell person i branschen. I dag leder jag en byrå för digital marknadsföring som specialiserar sig på e-handlare. Läs mer om våra tjänster här.

Som expert på mitt område är jag stolt över min förmåga att skapa övertygande innehåll som är både SEO- och konversationsoptimerat. Mina kunder förväntar sig inget annat än det bästa av mig, och jag är fast besluten att leverera på deras förväntningar varje gång.

Jag är en skicklig konsult som specialiserat sig på hur man växer med sin ehandel genom sökordoptimering (SEO), köpt annonsering/paid ads/performance marketing på plattformar som Meta, Facebook, Instagram, Google & TikTok. Mina färdigheter är mycket efterfrågade och jag är erkänd för min förmåga att ge utmärkta resultat. Om du letar efter en pålitlig och erfaren digital marknadsförare är jag den du kan räkna med.

Sökmotoroptimering och SEO

Som expert på digital marknadsföring är jag specialiserad på SEO-tjänster som riktar sig specifikt till e-handelsföretag. Min framgångsrika historia vittnar om min förmåga att öka försäljningen för mina kunder genom effektiva on-page-, off-page- och tekniska SEO-strategier. Dessutom har jag omfattande kunskaper om populära CMS-plattformar som WordPress, WooCommerce, Shopify och Craft – vilket gör mig till den perfekta partnern för företag som vill optimera sin närvaro på nätet.

Influencer marketing

Som expert på digital marknadsföring är jag specialiserad på att hjälpa våra kunder att skapa effektiva kampanjer för influencer marketing. För närvarande fokuserar jag på utmaningen att maximera försäljningen genom influencer marketing samtidigt som jag spårar dess MROI+ROI. Jag går längre än att bara sätta upp kampanjen och utföra den själv – jag är här för att spara tid åt dig. Lär dig mer om våra förstklassiga tjänster för influencer marketing och håll dig uppdaterad med värdefulla insikter på vår blogg.

Paid Social – Köpt digital annonsering på Facebook, Instagram, Google, Reddit & Tiktok 

Har du svårt att maximera avkastningen av dina reklamkampanjer på Facebook, Instagram och Google? Jag har specialiserat mig på att hjälpa företag som ditt företag att sätta upp kostnadseffektiva annonseringsstrategier som skapar en sömlös köparresa för dina kunder och ökar din försäljning. Låt mig hjälpa dig att få ut det mesta av dina annonseringsinsatser på dessa plattformar.

 

Teamet

Alexis Piippo - digital marknadsföring expert

Alexis Piippo

Digital marknadsföringskonsult

Stefan Piippo

Chairman of the Board

Mikael Karlsson

Member of the board