Digital marknadsföring - vi hjälper företag öka sin försäljning genom SEO, influencer marketing och paid ads
Digital marknadsföring - vi hjälper företag öka sin försäljning genom SEO, influencer marketing och paid ads

Om oss

Välkommen till tropSe, en ledande byrå för digital marknadsföring som hjälper företag att växa genom innovativa och strategiska lösningar för digital marknadsföring. Vår byrå grundades av Alexis Piippo, en erfaren digital marknadsförare med över 9 års erfarenhet inom området, och är dedikerad till att leverera högkvalitativa digitala marknadsföringstjänster som ger resultat.

Som en utexaminerad från Handelshögskolan i Göteborg med en kandidatexamen i företagsekonomi och en masterexamen i marknadsföring och konsumtion, har Alexis en djup förståelse för marknadsföringslandskapet och vad som krävs för att lyckas i den digitala världen. Han har hjälpt otaliga företag att nå sina mål genom sökordsoptimering, lokal SEO i Varberg, Google Ads, Meta Ads och andra digitala marknadsföringsstrategier.

På tropSe är vi stolta över vår förmåga att skapa övertygande och engagerande innehåll som är både SEO- och konverteringsoptimerat. Vi förstår att en framgångsrik digital marknadsföringskampanj kräver mer än att bara driva trafik till din webbplats; det kräver ett holistiskt tillvägagångssätt som inkluderar riktade budskap, effektiv kommunikation och en djup förståelse för din målgrupp.

Oavsett om du är ett litet företag som precis har börjat eller ett etablerat företag som vill ta din digitala marknadsföring till nästa nivå kan vi hjälpa dig. Vårt team av erfarna yrkesmän är dedikerade till att ge dig bästa möjliga service och hjälpa dig att nå dina mål.

Så varför vänta? Kontakta tropSe idag och låt oss hjälpa dig att frigöra den fulla potentialen i din digitala marknadsföringsstrategi!

Sökmotoroptimering och SEO

Som expert på digital marknadsföring är jag specialiserad på SEO-tjänster som riktar sig specifikt till e-handelsföretag och lokal SEO i Varberg. Vi har lyckats att att öka försäljningen för flera kunder genom effektiva on-page-, off-page- och tekniska SEO-strategier. Dessutom har jag omfattande kunskaper om populära CMS-plattformar som WordPress, WooCommerce, Shopify och Craft – vilket gör mig till den perfekta partnern för företag som vill optimera sin närvaro på nätet.

Influencer marketing

Som expert på digital marknadsföring är jag specialiserad på att hjälpa våra kunder att skapa effektiva kampanjer för influencer marketing. För närvarande fokuserar jag på utmaningen att maximera försäljningen genom influencer marketing samtidigt som jag spårar dess MROI+ROI. Jag går längre än att bara sätta upp kampanjen och utföra den själv – jag är här för att spara tid åt dig. Lär dig mer om våra förstklassiga tjänster för influencer marketing och håll dig uppdaterad med värdefulla insikter på vår blogg.

Paid Social – Köpt digital annonsering på Facebook, Instagram, Google, Reddit & Tiktok 

Har du svårt att maximera avkastningen av dina reklamkampanjer på Facebook, Instagram och Google? Jag har specialiserat mig på att hjälpa företag som ditt företag att sätta upp kostnadseffektiva annonseringsstrategier som skapar en sömlös köparresa för dina kunder och ökar din försäljning. Låt mig hjälpa dig att få ut det mesta av dina annonseringsinsatser på dessa plattformar.

Teamet

Alexis Piippo - digital marknadsföring expert

Alexis Piippo

Digital marknadsföringskonsult

Stefan | Digital Marknadsföring

Stefan Piippo

Chairman of the Board

Mikael | Digital Marknadsföring

Mikael Karlsson

Member of the board