Reddit ads

Nybörjarguide: Hur du Startar ett Reddit Ads Konto

Alexis Piippo
Alexis Piippo

Innehållsförteckning

Är du redo att dyka in i världen av Reddit Ads men känner dig lite vilse? Frukta inte! Denna nybörjarguide är här för att guida dig genom varje steg på vägen.

Föreställ dig att du självsäkert navigerar genom processen och enkelt sätter upp din egen annonskampanj. Med bara några få klick kommer du kunna visa upp ditt varumärke, nå din målgrupp och uppnå dina reklammål.

Från att besöka Reddit Ads-domänen till att registrera och verifiera din e-postadress, kommer denna guide att gå igenom varje avgörande steg.

Så, gör dig redo att ge dig ut på din reklamresa och låt kraften av Reddit Ads släppas fri. Låt oss börja!

Besök Reddit Ads

När du ska besöka Reddit Ads behöver du först gå till domännamnet ads.reddit.com eller söka efter “reddit ads” och sedan klicka på den andra länken för att komma åt processen för att skapa annonser.

När du har kommit åt processen för att skapa annonser, fyll i formuläret med ditt företagsnamn, lösenord och företagsinformation för att registrera dig. Glöm inte att verifiera din e-postadress genom att klicka på verifieringslänken som skickats till din e-post.

Efter att ha verifierat din e-postadress kan du uppdatera sidan för att se verifieringsstatusen. Nu är du redo att ställa in en kampanj genom att ange kampanjnamnet och välja ditt mål, såsom varumärkesmedvetenhet, räckvidd, trafik, konverteringar, videovisningar eller appinstallationer.

Kom ihåg att ange korrekt information och följ instruktionerna noggrant för att skapa och lansera din annonskampanj på Reddit Ads.

Registera dig och verifiera din e-postadress.

reddit ads tropse

För att fortsätta processen att sätta upp din annonskampanj på Reddit Ads behöver du registrera och verifiera din e-postadress.

Efter att ha fyllt i formuläret på ads.reddit.com med ditt företagsnamn, lösenord och annan nödvändig information, behöver du verifiera din e-postadress. Klicka helt enkelt på verifikationslänken som har skickats till din e-post.

När du har gjort det, ladda om sidan för att se den verifierade statusen och fortsätt med att sätta upp din kampanj.

Detta steg är viktigt för att säkerställa att du har en giltig e-postadress kopplad till ditt konto och för att förhindra obehörig åtkomst till din kampanj.

Fyll i formuläret med företagsinformation.

För att fortsätta att ställa in din Reddit-annonseringskampanj, fyll i formuläret med din företagsinformation. Ange ditt företagsnamn, lösenord och relevanta affärsdetaljer. Denna information är avgörande för att skapa din annons och rikta in rätt publik.

När du ställer in en kampanj, var specifik med kampanjnamnet, målet och finansieringsinstrumentet. Du kan rikta in en specifik publik genom att välja relevanta intressen, communityn, platsen och enheter eller operatörer. Dessutom, bestäm annonsplatser, dagliga och livstidsbudgetar och övervaka utgifterna för att säkerställa effektivt spenderande.

När du har fyllt i formuläret och ställt in din kampanj kan du gå vidare till att skapa själva annonsen. Lägg till ett namn, välj inläggstyp och inkludera relevanta detaljer som en anpassad miniatyrbild, destinations-URL och handlingsuppmaning.

Starta en kampanj

Börja genom att välja kampanjnamnet och ditt mål för annonsering på Reddit Ads. När du har valt kampanjens mål måste du ange betalningsmetoden, som till exempel ett kreditkort, för att kunna fortsätta och ställa in din kampanj.

På Reddit Ads kan du rikta in dig på specifika målgrupper genom att välja relevanta intressen, communitys, platser, enheter och operatörer för att begränsa din publik.

När du bestämmer plats och budget för din kampanj kan du välja var dina annonser ska visas och ställa in dagliga och totala budgetar, med möjlighet att justera baserat på prestanda.

När du skapar annonsen kan du välja annonsformat, som till exempel video, karusell eller bilder, och lägga till en anpassad miniatyrbild, måladress-URL och uppmaning till handling för att engagera din publik.

Välj ditt kampanjmål

Nu ska vi gå vidare till att välja din kampanjens mål på Reddit Ads.

När du ställer in din kampanj har du möjlighet att välja mellan olika mål. Dessa mål inkluderar varumärkesmedvetenhet, räckvidd, trafik, konverteringar, visningar av videor och appinstallationer.

Att välja rätt mål är avgörande eftersom det bestämmer målet för din kampanj som helhet. Till exempel, om du vill öka varumärkesmedvetenheten, skulle du välja målet varumärkesmedvetenhet. Å andra sidan, om du vill driva trafik till din webbplats, skulle du välja målet trafik.

Det är viktigt att noggrant överväga dina kampanjmål och välja det mål som är i linje med dem. Detta kommer att hjälpa dig att skapa en mer riktad och effektiv kampanj på Reddit Ads.

Slutsats

Med den här lättanvända guiden kommer du snabbt att navigera genom processen att annonsera på Reddit Ads. Besök helt enkelt ads.reddit.com eller sök efter ‘reddit ads’ för att komma igång.

Fyll i ditt företagsinformation, registrera dig och verifiera din e-post. När du har verifierat dig, ställ in din kampanj genom att välja ditt mål. Oavsett om det handlar om varumärkeskännedom, räckvidd, trafik, konverteringar, visningar av videor eller appinstallationer, kommer du snart att annonsera på Reddit Ads.

Börja nå din målgrupp och öka din verksamhet idag!

Om Författaren:

Alexis Piippo
Alexis Piippo

E-handels- & Marknadsföringskonsult

Jag har skapat innovativa lösningar som optimerar e-handelsförsäljning och förbättrar digitalt engagemang innan min examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2013. Som grundare av Karlex (2013-2019), och drivande kraft bakom tropSe (2016), brinner jag för att omvandla idéer till verklighet genom SEO, SEM och omfattande digitala strategier. Min filosofi är ‘innovation genom handling’, vilket speglas i mitt arbete med att maximera våra kunders närvaro online.

Mitt engagemang för digital marknadsföring och e-handel har lett mig till framgångar inom både produktlansering, konverteringsoptimering och varumärkesbyggande. Jag värderar skarp analytisk insikt kombinerat med kreativitet och praktiskt genomförande.

Följ mig för branschnyheter, tips & tricks och insikter som jag delar genom mina regelbundna inlägg på bloggen.

Kul att ha dig här!

gammal man som läser google sökmotor nyheter
SEO
Alexis Piippo

Google Sök Nyheter: Mars 2024

Spännande förändringar i Google News-algoritmen väntar, vilket kommer påverka hur din webbplats rankas – fortsätt läsa för att upptäcka vad det innebär för dig!

Kontakta mig

Välkommen till min blogg! Här delar jag min passion för digital marknadsföring och nycklar till framgång i den digitala världen.

Ta kontakt med mig om du är intresserad av att anlita mig som konsult.

Boka ett kostnadsfritt möte