Om oss

Vintern 2015 började en idé formas i en diskussion mellan Alexis och Stefan Piippo. De diskuterade den explosionsartade utevecklingen som esport hade haft de senaste åren och kom fram till att detta är en början på framtiden. Tanken från början med tropSe var att agera som en agentur för talangfulla esports atleter inom spelet FIFA. Tanken var god, esporten växer och framförallt tävlingsrinriktad FIFA.

Problemet var att det inte fanns en bra plattform för esports atleter att tävla inom. Med andra ord, det fanns inga ligor eller turneringar som esports atlet som man kunde skapa en tillräckligt bra professionel karriär inom. Istället för att godta nederlaget med idén antog vi utmaningen att istället skapa Skandinaviens största och prestigefulla turneringar och ligor. 12 månader senare kom Nordic Champion till. Nordens största FIFA turnering.

Idag är tropSe en av de största aktörerna inom tävlingsinriktad FIFA med en stark position i Skandinavien. Vi har nu ett fantastiskt team som har varit med på denna resa  från början (förutom Alexis och Stefan Piippo) med Mikael Karlsson och Eric Wennerberg som på ett fantastiskt sätt ger tropSe ledning och stabilitet .

Alexis Piippo

Varje dag vaknar jag med ett mål om att skapa andras önskan till att uppnå storhet. Med andra ord är mitt syfte i livet är att genomföra andras framgång. För att kunna göra det måste jag tro på att livet handlar om att skapa erfarenheter som är värda att delas.

Stefan Piippo

Jag har arbetat och studerat sen jag var 16 år och har samlat på mig en del erfarenhet som jag nu kan dela med mig av. Det som får mig idag att vakna upp på morgonen och ta mig an dagen är att dela med mig och brygga över min erfarenhet till unga fantastiska och energiska människor som också verkligen vill ta del av den. Vad jag får tillbaka är  förmånen att arbeta och ta del av en enorm energi och kompetens. Detta samarbete ger mig en insikt och trygghet i de värderingar som jag ser träda fram vilket  bäddar  för en framtid som kommer att förvaltas väl.

Mikael Karlsson

Jag tror på att människan jobbar som bäst ihop med varandra och har även roligast då, både inom spelvärlden och utanför den. Jag tror att gemenskap är det vi behöver både online och offline. Har en stor svaghet för survival spel speciellt om man kan spela flera på det.

Zackarias Heydorn

Som en virvelvind av postitiv energi dök jag upp i Göteborg för 4 år sedan från min hemby i Värmland. Min resa har via Chalmers fört mig runtomkring både i entreprenörsvärlden och industrin – men det är utan att titta bakåt jag nu vänder mitt fokus mot den fantastiska E-sporten, som jag älskat och följt hela mitt liv! Jag tycker att den bästa känslan i världen är  när man lyckas leverera mer än vad man lovat på en deal som skapat äkta värde för alla. Då mår jag som absolut bäst!