FIFA17 – Predictions TOTW#8

prediction-totw-8-1

Välkommna till ännu en till prediction för FIFA17 TOTW #8! Förra veckan tog vi 6/11. Denna veckan hoppas vi på att definitivt kommer över 8/11 även om vi vet att det är svåra kort som vi förutser får en IF eller SIF. Denna veckan har vi även tagit med vad som har hänt med OTW korten på marknaden efter att de presterade såpass bra under denna veckan. Det är väldigt intressant statistik. Ni får gärna höra av er till oss ifall ni vill att vi skall djupdyka i detta mer.

Målvakt:

Victor Valdes – GK – 82 OVR Denna veckan har varit väldigt svår att hitta en målvakt. Men eftersom Valdes gjorde 6 räddningar och samtidigt plockade på sig en MOTM i sin match mot Manchester City där de spelade lika så känns Valdes det starkaste valet för denna veckan.  

Försvarare:

Serge Aurier – RB – 83 OVR Aurier hjälpte PSG med sin vinst med 4-0 över Rennes denna veckan. Michael Dawson – CB – 77 OVR Dawson gjorde ett av målen i matchen där Hull vann med 2-1. Ricardo Rodriguez – CB – 83 OVR Hade an avgörande roll i matchen där han gjorde 1 mål och hjälpte till med ett till mål.  

Mittfältare:

Mohamed Salah – RW – 81 OVR Salah fick en IF under TOTW#4 men då han löste en hattrick denna veckan och gjorde så att Roma vann så är vår känsla att han tar en till IF sannerligen hög. Sadio Mané – 82 – RM Liverpool fullständigt krossade Watford med en betydande målskillnad. Matchresultatet blev tillsluts 6-1 till Liverpool varav Mané gjorde två av målen och samtidigt fick 9,2 i matchbetyg. Om vi kollar på marknaden ser vi tydligt att hans OTW har ökat i pris med hela  52%. test2 Eden Hazard – 89 – LM Chelsea kör över Everton med 5-0 och vinner matchen väldigt enkelt. En avgörande faktor i matchen var definitivt Hazard som inte nog med att bli motm och få 9,8 i matchbetyg så satte han också 2 st fantastiskt fina mål. Hazard har redan haft en IF och det är möjligt att han istället får en POTM för en SIF. Men vi chansar och tror på lyx! Miralem Pjanic – 85 – CM Pjanic gör det avgörande målet i matchen Chievo vs Juventus där Juventus vinner med 2-1. Pjanic ordnar även upp en MOTM med matchbetyg på 8,2. Eftersom han har ett OTW kort så anser vi att det finns en stor möjlighet att han får en IF. Det är inte enbart vi som tror att han kommer få en IF heller, om vi exempelvis kollar FUT marknaden har Pjanic ökat med 27% från lördags till måndag. test1

Anfallare

Gareth Bale – RW – 90 OVR Det är otroligt många anfallare som har presterat denna veckan, dock är majoriteten från andra ligor och därför väljer vi att ta med Bale då han är en av de få anfallare från La Liga som producerade fler mål. Dock är det inte helt säkert vem i Real Madrid som lyckas få en IF eftersom Marcelo lyckades förra veckan utan att faktiskt göra något vettigt… Pierre-Emerick Aubameyang – ST – 86 OVR Var involverad i alla 5 st mål under matchen där han gjorde 4 själv och assisterade den 5:e. Zlatan Ibrahimovic – 90 – ST Gjorde 2 mål i matchen mot Swansea. Där united vann med 3-1. Blev också motm med 8,6 i matchbetyg.