FIFA 17 FUT Championship Final

Vägen till London

Vill du vara med och spela i London i Ultimate team Championship series, FIWC regionala finalerna och samtidigt veta hur du kvalificerar till FIFA interactive world cup 2017 i london? Isåfall har du tur, vi går igenom den senaste informationen från EA. image

Ultimate team championship serierna

Här berättar vi hur du registrerar dig, vilka regioner du kommer kvala i (Sverige är EU), att det finns två olika divisioner och de baseras på konsolerna PS4 & XBOX och till sist att serien består av hela 3 säsonger. Registrera dig: Registrera dig på EAs turneringssida. Regioner: Kvalificeringen är uppdelad i tre geografiska regionerna:

  1. Europa
  2. America
  3. Resten av världen!

Divisioner: Serierna kommer att spelas på både PS4 & XBOX. Säsonger: Det kommer vara två stycken en månadskvalificerings säsonger. Om du rankar bra på den månatliga leaderboarden under kvalificeringsmånaderna så finns det möjlighet att få en inbjudan till de regionala offline eventsen.


Regionala Finaler

Strukturen

Varje region måste ha två st regionala offline finaler under året. Du kan kvalificera till din regionala final på två sätt:

  1. Online:
    1. topp 12 spelare som rankas av de regionala leaderbordsen kommer att kvalificera på varje divison. Dvs, 24 totalt från både XBOX och PS4.
  2. Offline – regionala qualifiers
    1. EA kommer att hosta events. Vinner du en av dessa events så kvalar du in. Mer information om detta kommer snart.

Eftersom det kommer vara två säsonger och tre geografiska regioner så betyder det att det kommer vara totalt sex st regionala finaler. Säsong 1: Första säsongens regionala finalen kommer vara offline events som händer i februari 2017:

Säsong 2: Mer information snart.

Prispott

Dessa priser är för både PS4 & XBOX. Total prispott är på 50 000 usd. Uppdelad i:


Ultimate Team Championship

Strukturen

Kvalificeringen till turneringen är baserad på ens performance i de regionala finalerna. Kvalificeringen för det sista eventet baseras såhär:

Finalen kommer vara någon gång i Maj 2017. Mer information kommer snart.

Prispott

Total prispott ligger på 400 000 usd. Fördelat såhär:


SUMMERING:

Strukturen

Summering, att få kvalificera görs genom både online och offline events. Hela strukturen är såhär:

Prispotten

Efter ungefär ett helt år av kvalificeringar så kommer topp 32 spelare från världen över att komma till London för att spela för titeln FIWC där vinnaren får 200 000 usd och andraplatsen får 100 000 usd.