Entertainers

Största FIFA influencers i Norden

Laget

Vi har otroligt mycket att erbjuda för dig som finns med i tropSe-laget. Personlig rådgivning och coachning från erfarna spelare, youtubers och twitchers som hjälper dig att levla upp.

Varumärke

Ta chansen att berätta vem du är, vad som gör dig unik och varför du älskar FIFA. tropSe hjälper dig att bygga ditt personliga varumärke genom olika verktyg, som spelare eller entertainer.

Karriär

Vill du ha möjligheten att leva på FIFA? Vi på tropSe existerar för att vi vill utveckla FIFA communityt i Sverige. Vi vill hjälpa gamers att leva på det vi älskar.

286269
Följare
2200000
Visningar/månad
100
Videos/månad
6
Entertainers

Zunolicious

Anton “Zunolicious” Lidström är en FIFA-galen individ som förespråkar passningsspel, sjuka skottfinter men framförallt MÅL. Ett av hans favoritord som vi offentligt vågar skriva ut är TRIGGERED! Utöver detta har han en grov förälskelse i Mesut Özil.

Cactufee

Max "Cactufee" Granberg har spelat FIFA så länge han kan minnas. Under hösten 2015 startade han en Youtube kanal som nu växer så det knakar! Innehar en härlig hybris där han ser sig själv som en av de bästa i Sverige på FIFA och bjuder alltid på show när det är match!

OlleGames

Olle "OlleGames" McDulle tillhör skaran av Sveriges största FIFA Youtubers. Han var den första pjonären inom FIFA communityt att ladda upp filmer på Youtube och fortsätter även att göra så. Han innehar även en otroligt vinnarskalle men hatar att förlora och blir väldigt frustrerad när det inte går vägen! Men när det väl gör det så är det riktigt "gidd"!

GGFrolle

Pontus "Frolle" Frostvik är en av Sveriges största FIFA-Youtubers. Han jobbar med FIFA på heltid och fokuserar alltid på att sprida väldigt mycket glädje och kärlek genom sina videos då han vill ge allt till sina subs. Frolle är också känd för att ha skapat den legendariska catch phrasen ”Halabalola och Good Game!”.

OzzardHoHD

Oskar "OzzardHoHD" Högklint är en av Sveriges största FIFA-Youtubers. Blir ofta minst sagt irriterad när FIFA inte går som det ska och när Arsenal förlorar.

Jewanderz

Johan “Jewanderz” Jewander är tropSes community manager och även Sveriges största FIFA-streamer på Twitch och Youtube. Han har en gedigen koll på det senaste inom FIFA-världen och har även en stor kärlek till TACOS!